Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammaaaaa

bebilon neocate - pomóżcie

Polecane posty

Gość corkazorby
byc moze zle sie okreslilam,mialam na mysli ze zlagodzi objawy azs. nam zostalo 20puszek,myslalam ze w polsce jest wiecej chetnych do kupienia bo preparat ten jest tam nie refundowany.no coz zobaczymy.

Gość vandas53
Przepraszam, że wskakuję z komentarzem, ale wypowiedź "corkazorby" i innych zaczyna wywoływać u mnie niekontrolowane ataki wściekłości... - po pierwsze - Twoją rodzinną ojczyznę racz pisać z dużej litery! - po drugie - jak jesteś szczęśliwą posiadaczką wszystkiego, czego potrzebuje Twoje chorujące dziecko za przysłowiowe "grosze", czy euro jak wolisz, to nie bądź zołza i zrozum borykające się z problemem "nierefundowane" polskie mamy; - gdybyś wróciła do kraju ze swoim dzieciątkiem, to jaki miałabyś wybór? Jeden z dwóch: utopić się w kredytach, nabijając kabzę takim jak Ty lub postawić krzyżyk na własnym dziecku - niech cierpi. Czy ktoś jeszcze się tu dziwi, że każda z nas szuka okazji, by jak najtaniej - nawet kupując puszkę za 60 zł, to wydatek rzędu prawie 1000 złotych miesięcznie - na samo mleko? Zapomniałyście jakie u nas są zarobki i ile kosztuje życie - kochane Rodaczki, Matki-już nie Polki:(

Gość corkazorby
prosze sie zloscic,ale nie na matki ktore to mleko posiadaja lecz na polityke kraju.polka bede zawsze jednak fakt jak postepuja w polsce z opieka zdrowotna nie skloni nas do powrotu w ojczyste strony.wiem jak wyglada rzeczywistosc w polsce i ile rodzin musi sie poswiecac by przetrwac.chore jest tam to,ze ludzie musza wydawac majatek na niezbedne im leki itd.wszystko jest za drogie.jednak niech pani nie mysli,ze na zachodzie to wszystko mamy za darmo,bo my rowniez probowalismy wiele by ulzyc synkowi, wiem ile to moze wymagac funduszy i cierpliwosci a jednak sie oplacalo.

Gość corkazorby
prosze takze nie obrazac docelowych osob.ja zolza napewno nie jestem i nie nazwalam zadnej z mam nierefundowana.prosze trzymac sie wypowiedzi i nie czytac miedzy wierszami.

Gość Głupoty gadasz
córkazorby że mleko nie jest refundowane. Otóż jest! Jeżeli komuś uda się załatwić import docelowy i refundację z NFZ to puszka kusztuje 3,20 zł. I rację ma vandass53, że wielu takim matkom jak Ty zależy nie na odzyskaniu pieniędzy za niepotrzebne już mleko a na czystym zarobku. Nie pierdziel że nie chcesz na tym zarobić bo doskonale wiem jak wygląda system zaopatrywania się w to mleko zarówno w Anglii, jak i w Irlandi.

Gość neogratr
dajcie spokoj, po co ta afera... pomysl jedna z druga zanim sie zacietrzewisz. Jasne, ze chce sie zarobic, nigdzie teraz nie ma lekko, a NFZ daje wam cos za darmo w tej Waszej Ojczyznie? Jest okazja, jest zarobek, przynajmniej sprzedaje sie cos konkretnego a nie usluge znachora czy jakiegos innego Kaszpirowskiego. Jezeli zalatwienie mleka za 3,20 jest takie proste i oczywiste, to czemu sobie jego nie zalatwiacie?? Bo to trwa. A obrazanie siebie nawzajem nie ma najmniejszego sensu, bo corba zmieni maila i cene, nie bedziesz nawet wiedziala, ze od niego/niej jednak to mleko bierzesz. Jednym slowem-przedszkole .

Gość corkazorby
swieta racja,tu nie chodzi tylko o zarobek,bo ja napoczatku kupowalam mleko za 37 za puszke,a teraz chce sprzedac za 85zl czyli polowa ceny w sumie.nie wiedzac po ile to mleko odsprzedaja,teraz wiem ze sa jednak osob,ktore zawsze maja jakies "ale".znajoma z Polski mowila,ze tygodniami trzeba niekiedy czekac na zatwierdzenie z NFZ,ja u mego synka nie czekalam.jesli kazda matka by czekala to nie byloby mowy o zaciaganiu pozyczek na ten cel.a chyba wszystkie mamy chca jak najlepiej dla swych pociech.nawet ktos nazywa mnie zolza na podstawie jednego wpisu na forum to naprawde jest dziecinada.

Gość ja ................
ktoś ma do sprzedania w UK? jak tak to za ile?

Gość mariaawarioa
mam. 18 f za puszke. 4323899 gg

Witam. Mam na sprzedaż mleko NEOCATE. Zainteresowanych proszę o wiadomość- burton1@wsinf.edu.pl

Gość betterprice
sprzedam mleko Neocate LCP 80zł puszka posiadam ok 11-stu ważność Sierpień 2012 Lokalizacja Gdynia proszę o kontakt betterpriceforallofus@googlemail.com krótki info: jeszcze dodam że po konsultacji z naszym alergologiem powiadamiam wszystkich zainteresowanych że mleko Neocate LCP nie podlega granicy wiekowej 12msc. Przechodzisz na advence po 12 msc-u tylko i wyłącznie kiedy Twoje dziecko nie jest ochotne do jedzenia pokarmów stałych i nie przybiera na wadze. Advance posiada po prostu więcej kalorii. Mój synek pił LCP do 18-tego miesiąca.

Gość malobe
Witam, mam do odsprzedania 1 puszkę BEBILON NEOCATE 400g ważność 02.2012, została mi po mojej córeczce. Zapłaciłam za nią w aptece 132zł i chciałabym tylko uzyskać zwrotu kosztów (cena jest na metce z apteki). Kontakt: malobe@wp.pl

Gość betterprice
Sprzedam 25 puszek mleka Neocate LCP. Mój synek już całkowicie przestał pić mleko więc pozostaje mi wysprzedać to co posiadam:) Muszę przyznać że mleko Neocate LCP było jedynym wariantem aby jego alergie oraz egzema zniwelowały się do zera...huuurrrraaa... Mój synek nie miał po nim żadnych podrażnionych reakcji skórnych oraz jego stolce były poprawne! Wiem że jest to drogi produkt do tego nie refundowany przez NFZ i kosztuje 170 zł w aptece. Ja chciałabym jedyne 80zł za puszkę. Proszę o kontakt betterpriceforallofus@googlemail.com przy wiekszej ilosci zakupu 10% znizki. Przesylka 30 puszek kosztuje 75zl. Lokalizacja Gdynia Jestem gotowa przesłać mleko w różne krańce Polski jeszcze dodam że po konsultacji z naszym alergologiem powiadamiam wszystkich zainteresowanych że mleko Neocate LCP nie podlega granicy wiekowej 12msc. Przechodzisz na advence po 12 msc-u tylko i wyłącznie kiedy Twoje dziecko nie jest ochotne do jedzenia pokarmów stałych i nie przybiera na wadze. Advance posiada po prostu więcej kalorii. Mój synek pił LCP do 18-tego miesiąca.

Gość neocate from uk
Posiadam neocate lcp (puszki 400g) i advance (paczki po 10 saszetek, razem 1kg) na sprzedaż. Mleka są już w Polsce, posiadają długie daty ważności. Zainteresowanych proszę o kontakt: madziateacher@poczta.onet.pl

Gość neeeoooccaatteee
witam, w Polsce bede kolo 15 grudnia i bede miala ze soba ok 5 puszek mleka neocate LCP (moze wiecej) w Norwegii jest on w zupelni refundowane, mam nadmiar tego mleka powoli przechodze na active za zaleceniem lekarza, myle ze moge sprzedac puszke za 30 zl + koszt wysylki prosze pisac na adres anka1986neocate@onet.pl

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxy
ja nie rozumiem dlaczego w ogóle sprzedajecie mleko ktore dostajecie za darmo???? to niemoralne!!!jak mozna na tym zarabiac skoro same nic nie placicie za to??? jak wam zostalo to lepiej oddajcie komus biednemu, albo do jakiejs organizacji charytatywnej, oni sami znajda kogos.

w gowie mi sie nie miesci jak mozna byc takim materialistą!!!! to jak okradanie państw od ktorych dostajecie za darmoche :( nic dziwnego ze w Unii kryzys, jak polaczki tak sobie "radzą" :(

ktos, placąc podatki, placi za to wasze mleko. nic nie ma za darmo!! dobrze ze w Polsce jest platne. Bo tez by sie zaczął nielegalny handel jakby bylo refundowane :(

i sie potem nie dziwcie jak kolejny lek zdejmują z listy refundowanych. Jak potem nielegalny handel kwitnie.

Gość aparaturka
kazdy chce zyc, znasz taka stara piosenke z tekstem "teraz jest wojna, kto handluje ten zyje.....tylko we Lwowie" pewnie cie zzera, ze nie masz takiej mozliwosci zarobku, a kto ci broni poszukac lepszego zycia w innym kraju i miec "wszystko za darmo" jak sadzisz. Powiem ci tylko, ze sie mylisz, bo w niektorych krajach to mleko nie jest calosciowo refundowane.

mi nie chodzi o to ze ono jest za darmo. Mi chodzi o to, ze glupie polaczki je sprzedaaj, mimo, ze dostaja za darmo, albo tylko cz ęsciowo płaca. JAK TAK MOŻNA!!!! to woła o pomstę do nieba :( Mylisz się, zarabiam dobrze w Pl dzięki wykształceniu i ciężkiej pracy i nie musze wyjeżdżać na zachód żeby żyć na europejskim poziomie. Poza tym teraz nie ma wojny :D Ale jak widać szuje wywęszyły latwy zarobek nawet w czasach pokoju. Bo, że w czasie wojny takie szumowiny były to wiem :D

powinniscie beknąć za to....

ale od razu widać że tylko mało inteligentne jednostki muszą zarabiać na zachodzie. Jak mozna jeszcze się z tym oglaszać w necie?? Przecież mogą was za to zgarnąć :(

Gość matka poleczka
potrzebuje neocate lcp, 12 puszek, ale nigdy bym nie zakupila mleka za 30, 45 zl, bo to na pewno nie jest prawdziwe neocate. Tu sie liczy zdrowie a moze i zycie dziecka!!

Gość neocate_from_uk
jeśli potrzebuje Pani nadal mleka, proszę o kontakt: madziateacher@poczta.onet.pl

Gość jasiek z tatą
stale potrzebujemy neocate lcp chetnie nawiązemy stałą wspołprace na dłużej z kims rozsądnym prosimy o maile funky.worm@op.pl

Gość jasiek z tatą
mój jasiek ma 5 klasę na białko i 4 na gluten. Wiec prawdopodobnie mamy dzieci w podobnym stopniu uczulone. Jaka cena za puszkę ?

Gość izzy1238
mam do sprzedania 4 puszki neocate - 90zł każda, kontakt 696955193. odbiór możliwy w Lublińcu, Częstochowie, Lubinie lub przesyłka

Gość uczuleniowiec
Izzy- raczysz żartować z ta cena

Gość betterprice
Smieszne jest to ze teraz ciezko dostac mleko po nizszej cenie. Albo kupujemy za taka albo wcale nie ma. Ja sama jestem w szkoly ze ceny poszly w gore I nawet u moich zagranicznycg dostawcow. Ale Wiem ze mleko caly czas jest dla nas dostepne. W takim wypadku lepiej jest kupic za 90 niz w aptece za 170. Pozdrawiam was.