Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona bardzo

opryszczka???

Polecane posty

Gość wystraszona bardzo

Kilka dni temu wyskoczyła mi jakaś palmka w miejscu intymnym - zaraz jak zaczynają rosnąć włosy - póki się jej nie dotykało było wszystko w porządku... jak się dotknęło piekło i jakby kłuło... po dwóch dniach zrobił się strupek... i wciąż przy dotyku kłuje... wczoraj byłam u ginekologa - stwierdził, że on to nie wie co to jest i dopiero jak stwierdziłam, że to ciut przypomina opryszczkę to wpisał w karcie - opryszczka... nie chciał ze mną rozmawiać - przepisał antivir i stwierdził, że mogę iść... dziś poszłam do innego lekarza - powiedział, że to na pewno nie opryszczka - bo przecież opryszczka nie może wyskoczyć w miejscu gdzie rosną włosy... no ale tam tych włosów jest może kilka... to jakby w miejscu gdzie kończy się wzgórek łonowy... przepisał jakieś leki na infekcje bakteryjną i to kazał popsikać oxycortem... Jestem przerażona... nie wiem co myśleć? Test na obecność wirusa HSV mogę zrobić dopiero w poniedziałek... :/ do tej pory się chyba zamartwię...

Gość wystraszona bardzo
ponawiam

Gość wystraszona bardzo
proszę, ja tak bardzo się boję

Gość ulkaaaaaaaaaaa
Nie martw sie .ja mam twarde wloski nie raz mi sie atakie cos przytrafia.Wyczytałam gdzies ze to włoski wrastaja w skure i robi sie taki strupek..Ja teraz czesto sie gole i smaruje potem balsamem po goleniu..Niby jest oki ale nieraz wyskakuje

Gość wystraszona bardzo
mam nadzieję, że nie mam opryszczki... dziękuję za pocieszenie...

odświeżam temat... jestem ciekawa wyniku badań... wystraszona, jeśli się tu pojawiasz to napisz jak się sytuacja rozwinęła...jestem tez ciekawa kosztu badania na hsv

Wystraszona to teraz jestem ja:( po tym co przeczytałam na temat edukacji lekarzy...