Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 18, 2009 http://www.guj.pl/index.php/nasze_wydania/poradniki/claudia na ciemnym brązie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 18, 2009 źle mi się wkleiło chodzi o ten rudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papryczka12 Napisano Luty 18, 2009 straszny kolor.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Luty 18, 2009 Ja miałam podobny rudy. Bylam brunetą, potem nieco rozjasnilam wlosy blond pasemkami i jasniejszym brazem a pozniej jeblam sie na jasny rudy i wyszlo mi cos podobnego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 18, 2009 ja się nie pytam czy ładny tylko jak go osiągnąć metodą domową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Luty 18, 2009 moja Kobita ukochana kiedys szampon koloryzujący stosowała i miała na glowie nawet vabstracje ekspresjonistyczną. palette to sie wabilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Luty 18, 2009 moze ze zlomu do farby rdzy nadrapać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 18, 2009 coś mnie wzięło na taką rudość... pragnę zaszaleć! blond odpada :O zostaje rudy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach