Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 18, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaśka1923445 Napisano Luty 18, 2009 to wbij młotkiem :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Luty 18, 2009 Trzeba delikatnie wsunąć do dziurki :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 18, 2009 co za kicha :O muszę kupić z inną gazetą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 18, 2009 wielbiciel :O :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KOCHAM CIE... Napisano Luty 18, 2009 sciagnij sobie program ze swojego us Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimena-katolicka dziewczyna 0 Napisano Luty 18, 2009 DO SPOWIEDZI GRZESZNICY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Galantynka 0 Napisano Luty 18, 2009 Wiecie co, co roku rozliczałam pity w kompie, ale w tym roku chyb ami sie ni euda, bo mąz ma az 2 pity , bo zmienił firmę, uda mi się? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Galantynka 0 Napisano Luty 18, 2009 Czy lepiej iśc do fachowca (kolezanka z księgowości) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Galantynka 0 Napisano Luty 18, 2009 Od kuliku lat mi sie udawało, a teraz dwa pity dali, bo niby ich pzeniesli do innej firmy wiec mi popsuli szyki (Ryczy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 18, 2009 poradzisz sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Galantynka 0 Napisano Luty 18, 2009 Ale z dwoma męza? Nie wiem czy mi sie uda :(, kiedys pracowałam w księgowości, ale mnie z niej wywalili z powodu braku umiejętności( ieli racje ), bo j na ksiegowosci nic sie nie znam. Ale pity jakos robiłam ....ech ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 18, 2009 ściągam z Inerii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Galantynka 0 Napisano Luty 18, 2009 W tym roku chyba znowu tzra iśc do kolezanki ( jak ja jej nie lubie!:(), no ale mus!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mrofeczkaaa Napisano Luty 18, 2009 eee tam 2 piuty to latwizna ja mialam 2 puity w zeszlym roku: w tym mam 3:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Galantynka 0 Napisano Luty 18, 2009 No dobra, ja mam swój i męża , zawsze było łatwo, tylko, ze teraz do października maz ma jeden pit, a potem od października drugi, jak ja to powstawiam....dane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach