Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola123

wpadka

Polecane posty

mam problem pomózcie mi . robilam to z moim chlopakiem już dużo razy . nie stosowaliśmy zabezpieczeń ale chlopak wyciągał go jak czuł że zaraz będzie miał wytrysk . od 13.02 mam dziwne objawy czesto chce mi sie siku strasznie boli mnie brzuch i podbrzusze . czesto robi mi sie niedobrze mam zawrotu glowy i zbiera mi się na wymioty . boje sie, że to może być ciąża . jeszcze nie robiłam testów ale wiem że powinnam . strasznie sie boje pomóżcie mi :( podejrzewam też poprostu przeziębienie jajników ale boje sie ze to jednak ciąża .

Gość moikano
co zaproblem zrob test ibedzie jasne

Gość nenisss
BARDZO DUŻE prawdopodobieństwo ciązy.... przed wytryskiem wydziela sie plyn ktory zawiera w sobie plemniki i moglo to spowodowac zaplodnienie...zrob jak najszybciej test albo idz do ginekologa

Oj, te objawy to chyba ciąża właśnie.... Ile masz lat? Najlepiej tet zrobić, ginekolog. Ten płyn właśnie też zapładnia. Na przyszłość stosujcie zabezpieczenie szkoda wam max 9 zł na gumki?

Gość landryna0606
oj.. a bylas przed owulacją??

Po pierwsze, po 6 dniach za wczesnie na takie objawy ciazowe, przypuszczalnie masz zapalenie pecherza + manie przesladowcza Po drugie - stosunek przerywany to zadne zabezpieczenie, ryzyko wpadki podobne jak przy seksie bez zabezpieczenia, za to duze prawdopodobienstwo nerwicy sexualnej

Gość nenisss
energiczna Trzydziestolatko, ona nie powiedziala ze kochala sie 13.o2 tylko ze od tego dnia ma takie objawy :)

Gość inka3546
takie objawy miałam dwa razy w życiu:pierwszy raz dwa lata temu,gdy zaszłam w ciąże i miesiąc temu...zapalenie przydatków:ból podbrzusza,mdłości,okropne samopoczucie plus brak okresu.

Gość aaaniołekkkkk
a spóźnia Ci się @???

objawy ciezy to sie ma w 2mcu... ...a nie przed spodziewana miesiaczka która ma nadejsc lub nie........ nawet na test za wczesnie faktycznie mania przesladowcza i wywołany nia stres zabezpiecz sie i nie schizuj tylko baw sie seksem

lola 123 czemu się nie zabezpieczacie ? Przecież to logiczne, że możesz być w ciąży. Nie lepiej po prostu iść po tabletki lub założyć prezerwatywę ? Wiadomo, że to nigdy 100 % pewności, ale zawsze o kilkadziesiąt procent większa pewność niż wasza metoda, bo w sumie stosunek przerywany to żadna antykoncepcja. Jest tyle metod antykoncepcji więc może najwyższy czas skorzystać z jednej z nich ? Nie odbieraj tego komentarza negatywnie po prostu myślę, że powinnaś pomyśleć o zabezpieczeniu skoro nie planujesz jeszcze ciąży.