Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjhvbfdsfkjasldkfh

POWIEDZCIE CZY ON JEST NORMALNY!!!!!

Polecane posty

Gość sjhvbfdsfkjasldkfh

Moj narzeczona stwierdzil ze w moje urodziny czyli 28 lutego pojdziemy na impreze do jego rodzcow bo jego mama robi ja z z okazji imienin ktore ma 1 marca. Ja sie kloce ze nie chce bo oni tylko chleja.On stwierdzilze jestem nienormalna i chora psychicznie i nie bnedzie robil wszytskiego co ja chce...Czy on mna racje?? czy ja musze poswiecac dzien swoich ur na rzecz impry u jego rodzicow??

Gość Janek Niemuzykant
jesteś łachudra

Gość sjhvbfdsfkjasldkfh
mój narzeczona walić konia codziń

Gość sjhvbfdsfkjasldkfh
nie ma racji,prawda?? a on chce mnie zmusic.Najgorsze ze mieszkamy razem......ja juz nie wiem.Co on nie wie ze taki cos mi zrabie ur....??

Gość jovitke
biedny. stoi między młotem a kowadłem. albo rodzice sie obrażą albo narzeczona zrobi chryje. a nie mozecie iść do rodziców a urodziny będziecie świetować dzień wczesniej albo dzień później??

Gość sjhvbfdsfkjasldkfh
Ale chodzi o to ze ja mam w sobote a jego matka w niedziele.Dlaczego ja mam swoje ur przekladac skoro onsa tylko robi impre by sie napic.Po nic wiecej.Ja chce miec w sobote a do niej mozemy posc w niedziel na kawe i ciasto

Gość sjhvbfdsfkjasldkfh
ale on tak nie chce!!!!

Gość jovitke
Czyli mówisz ze masz meża z patologicznej rodziny?? a nie boisz sie za takiego za mąż wyjść??

Gość sjhvbfdsfkjasldkfh
Jestesmy razem ponad 2 lata i mieszkamy tyle razem.Narazie nie mam zamiaru wychodzic za maz.A on nie pije,jest ok ale jak sa imprezy to wiadomo ze tez sie napije. Boli mnie to ze mu wogole przyszlo cis takiego na mysl zeby mi zrabac ur i isc do jego matki.Nie pomyslal co ja bede o tym myslec a nawet nie zapytal czy chce isc.Po prostu sam sobie podja decyzje.Chamowa na maxa....to moje ur nie jego!!!

Gość jovitke
czyli jednak jeszcze nie narzeczony. Wiec spokojnie mozesz go olać i zrobić co chcesz;p

Gość sjhvbfdsfkjasldkfh
no wlasnie ze narzeczony!! :( w kwietniu beda 2 lata jak jestesmy narzeczenstwem....:(