Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melisssa

porozmawia ktos ze mna?--czy to normalne??

Polecane posty

Gość melisssa

Mam chlopaka od prawie 2 lat. Jest nam razem bardzo dobrze, on jest troskliwy, opiekunczy, uczynny itp. Problem w tym ze za kazdym razem jak poznaje kogo kogos nowego chodzi mi o faceta to jestem nim tak jakby zauroczona, w jakis sposob mnie pociąga. Moj chlopak ma wielu kolegow z czego prawie wszyscy mi sie podobaja, nie tylko z wyglada, kazdy ma w sobie cos fajnego, i tak jest z prawie kazdym mezczyzna poznanym, oczywiscie nie mysle zeby zdradzac mojego chlopaka ani nawet nawiazywac blizszych znajomosci z innymi, chce tylko wiedziec czy to normalne?

Gość Vampire
nie no coś Ty to nie normalne :P:P:P powinaś wydłubać sobie oczy i zakleić uszy a chłopak powinien się z Toba telepatycznie kontaktować :P:P:P - głupie pytania głupia odpowiedź

Gość melisssa
tylko ze jak poznam kogos to potem zdarza mis ie myslec o tym kims, wyobrazac ze mnie przytula itp.. zastanawiam sie jak to by bylo gdybym byla z nim

Gość darkness123
tez tak kiedys mialam, doprowadzilo to do zerwania z owczesnym chlopakiem...

Gość melisssa
nikt wiecej sie nie wypowie?? napiszcie co o tym sadzicie

Gość ja nosze dres dres fajny jest
pewnie jestes facetem i masz tak z babkami bo nie wierze ze dziewczyna moze myslec o kazdym napotkanym chlopaku, przeciez laski to takie cnotki-niewydymki

Gość melisssa
naprawde jestem dziewczyna i tak mam, mysle ze nie tylko ja zreszta

Jak miałam naście lat i byłam wolna to takie myśli się przez głowę przewijały. Ale żeby prawie wszyscy? Nie, chyba jestem bardziej wybredna ;)

Moj chlopak ma wielu kolegow z czego prawie wszyscy mi sie podobaja, nie tylko z wyglada, kazdy ma w sobie cos fajnego mellisa odp jest prosta :) Po prostu nie jestes stworzona labo raczej gotowa do zwiazku z facetem .... Oczywiscie ze moga ci sie podobac inni faceci ,wzbudzajac w tobie ciekawosc i zainteresowanie.To normalna sprawa .... Z tym małym ale ze to co opisujesz w temacie jednoznacznie wskazuje na to ze bedac w zwiazku z obecnym partnerem , nie jest on dla ciebia na tyle atrakcyjny i ciekawy bys mogła powstrzymywac sie z myslami o innych facetach ... Reasumujac .... Masz jeszcze pstro w głowie by myslec powaznie o zwiazkach :D

Gość melisssa
brat_niedzwiedz --- przemknelo mi przez mysl to ze po prostu nie jestem jeszcze gotowa na zwiazek, ale odrzucalam takie mysli..problem w tym ze jak jestem razem ze swoim chlopakiem to mysle tylko o nim, jest mi dobrze, czuje sie bezpieczna, jestesmy sobie bardzo bliscy, takie same charaktery jakby stworzeni dla siebie, moze to dlatego ciagnie mnie do innych bo szukam czegos nowego co mnie zaskoczy..

A ile masz lat? Zobaczymy na tej podstawie czy Ci to przejdzie czy nie... ;)

Gość melisssa
22

Gość melisssa
podobaja mi sie bez wzgledu na faze cyklu

Gość melisssa
tak jest moim pierwszym

ja bym się nie denerwowała. dopóki myśli o nich zostają w twojej głowie i nie zamierzasz ich realizować - wszystko jest ok. w którymś ze związków też podobali mi się niemal wszyscy koledzy mojego faceta, a że często przebywaliśmy wszyscy razem, a chłopaki fajne - to i sobie pofantazjowałam :) poza tym uwielbiam męskie towarzystwo, tyle że odkąd poznałam mojego obecnego męża - nie mam już takich możliwości ani czasu :)

Gość melisssa
no wlasnie ja tez lubie przebywac wsrod mezczyzn, lepiej sie z nimi dogaduje, tylko ze mnie naprawde juz to meczy, podoba mi sie nawet moj 34 letni sasiad i z drugiej strony podoba mi sie tez taki jeden chlopak tyle ze on jeszcze w liceum jest :( poza tym wielu innych ....

Gość melisssa
przed zwiazaniem sie tez podobalo mi sie wielu chlopakow, tylko ze wtedy chcialam znalezc tego jedynego do stalego zwiazku, no i jak znalazlam to poznalam jeszcze wiecej mezczyzn( koledzy mojego chlopaka), lubie czuc sie adorowana, podrywana, flirtowac itp. teraz czuje taka potrzeby bardziej niz kiedy bylam sama

Gość melisssa
dopiero jakos w zwiazku poczulam swoja kobiecosc, wdziek itp i czuje taka chec wykorzystania tego, teraz jak jestem zajeta wiecej mezczyzn sie mna interesuje a ja wiem ze nie moge okazac tego ze mi sie podobaja

Gość ja tak napisze
dla mnie to dziwne, albo myslisz o swoim chlopaku albo zerwij i podrywaj innych