Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalnyy

spuszczanka na...

Polecane posty

...wargi sromowe moze doprowadzic do ciazy? czy plemniki musza byc na okreslonej glebokosci w pochwie zeby plemniki przedostaly sie do komorki jajowej, jak to jest?

Gość anal lady
rozmawialam o tym z ginekologiem! mowil ze wytrysk musi byc w pochwie inaczej malo prawdopodobne zebys zaszla

Gość kochany nie uważałeś
plemniki są bardzo ruchliwe, i mogą żyć nawet 2 dni więc zapłodnienie jest jak najbardziej możliwe

Gość anal lady
czy Twoja dziewczyna zeby zaszla

a wlasnie ze nie :P tylko pytam ,spoko to ze penis ma mala glowe nie znaczy ze nie mysli hehe co dwie glowy to nie jedna...:D

Gość anal lady
ekspertem w tej dziedzinie nie jestem, ale Pan ginekolog mowil ze wytrysk musi nastapic w pochwie!!! nawet maczanie paluchow w spermie i wkladanie ich sobie do srodka podobno nic nie da!!!!

Gość anal lady
a wiem ze sa takie laski ktore chca specjanie zajsc w ciaze dlatego o tych paluchach napisalam :D

anal lady wiem ze nie jestes. czyli musi byc ptaszyna w srodku i wyrzucic z siebie ladunek ....:D tak rozumuje:D a ty?

Gość anal lady
ja rozumiuje dokladnie tak jak ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość anal lady
tylko MY!!! :D:D:D

Gość aleglupolezwas
o matko nie mowcie ze wy wierzycie w to co mowiecie? podam wam wlasny przyklad mimo ze jestesmy juz w malzenstwie poki co dziecka nie planowalismy stosunki tylko przerywane i to jeszcze najblizej bezpiecznych nieplodnych dni i co? mam pol roczna corke w domu a maz wtedy nigdy we mnie nie konczyl, zawsze poza i to na brzuchu albo plecach

Gość anal lady
no kochana!! gratuluje dziecka!!! moj chlopak raz we mnie skonczyl i zaszlam !! wczesniej nigdy przez 4 lata nie doszlo do takiej sytuacji!!!! a bralam tabletki jak zaszlam!!! rozmawialam z ginekologiem i powiedzial mi dokladnie to co napisalam wczesniej!!! ty masz takie doswiadczenia, ja mam inne!!!

Gość anal lady
a jesli zaszlas w ciaze to maz sie poprostu spoznil!!!

Gość asddsa
a jak ty na tabletkach po jednym razie zaszłaś to tez gratuluję... umiejętności ich używania

Gość reset
ja rozumuję tak samo. trzeba jej dać z liścia napierw, dopiero potem roochać.

Gość anal lady
bez bezczelnosci prosze!!!!! wzielam wszystkie o dokladnie teej samej porze!!!! niestety zadna metoda nie jest w 100 % skuteczna!!! ŻADNA!!!!!!!! ani tabletki ani prezerwatywa ani spirala ani zadna zadna inna

kurzcze no normalne jest ze przez plecy czy brzuch nie przenikna plemniki!! to rozumiemy spokojnie :D wlasnie albo maz spoznil albo tzw płyn ejakulacyjny i oze wtedy sie male podstepne plemniki zagalopowaly do komorki jajowej?

Gość hmmmmmmmmmmmmmm...
anal lady ma racje!!! plemniki musza byc w pochwie!! poza nia poprostu umieraja!!!

nie wiem czy umieraja, ale jak sa na wew stronie warg sromowych jeszcze nie w pochwie ale na jej ''progu'' :D heh