Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusi pejcz

mam taką fantazje

Polecane posty

Gość Anitkaaa
to niech powie swojemu facetowi a on ja zaskoczy w najmniej spodziewanym momencie;) ja mam wiekszy problem, bo chcialabym zobaczyc jak moj chlopak caluje sie z kolega, ale to dosyc trudne do realizacji z roznych powodow. raz prawie dal sie namowic jak troche popilismy, niestety kolega okazal sie troche niesmialy ;p

Gość skiwerty
odważy facet

Gość loko choco
dobre ^^

pusi pejcz pasuje powiedz gdzie i kiedy? czekam

Gość gleba222
mnie też odpowiada,może dopadniemy Cię w tej kabine we dwójke? jeden do cipki włozy,a drugiobrobi Cię z przodu jęzorem:)

Gość no to pędż
do jakiegoś gina ,przystojniaka

Gość geysza 25 lat
ja mam podobnie-on najpierw masuje ruchami okrężnymi moją łechtaczkę,póżniej lekko dotyka jej językiem,ja oczywiście lee na fotelu ginekologicznym z szeroko rozłożonymi nogami,on zjeżdża swoimi palcami niżej ,wkłada jeden palec do mojej waginy, w tym samym czasie lekko ssie łechtaczkę,wypuszcza na nią trochę śliny żeby był poślizg,teraz patrzy na mnie,jak się wije i jęcze ,jest mi coraz lepiej,on palec środkowy lewej ęki trzyma w mojej waginie ,a kciuk prawej ręki wędruje teraz na łechtaczke,pociera nim trochę mocniej i szybciej,jednak na tyle delikatnie ze nie zadaje bólu,widać zna się na rzeczy,widzi ze powoli dochodzę,fala ciepła ogarnia moje ciało,w między czasie podniosłam koszulkę moje sutki sterczą,są nabrzmiałe ,tak samo jak moje wargi sromowe,wypełnione krwią,pulsujące,jestem bliska eksplozji ,ale to nie koniec on potrafi dozować rozkosz,teraz paluszek z c*pki wędruje w okolice odbytu,ale tam jest sucho,on dotyka mnie tam językiem i wpycha sie troche natrętnie,ja prwie wyje,on czuje ze to mój koniec więc wskazujący palec wkłada do c*pki,przez moment nie stymuluje łechtaczki,wie ze w kazdej chwili mogę eksplodować,teraz jego dwa palce są we mnie,powoli zalewa mnie fala ciepła i konwulsji,czuję jak moja c*pka rośnie,nadchodzi orgazm,teraz on zaczyna lizać coraz szybciej i szybciej,a na koniec naciska na mój magiczny guziczek po raz ostatni,ucisk zdecydowany,ruchy okręzne,ja łap[ie sie za piersi ,wyginam w łuk moje ciało,krzycze,wije się jak żmija,on wyjmuje ze mnie palce,zbliża się do krocza ,całuje jakby dziękował ,ja oszołomiona orgazmem,jakbym nie do końca wierzyła ze to się zdarzyło,zawrót głowy,totalny odlot... A obok stoją dwie instrumentariuszki, i kibicują zawzięcie...tempo, tempo, w tym samym czasie kolejka za drzwiami zaczyna łomotać i krzyczeć... ciszej taaaam !! A ja mam drugi orgazm, chyba przez te dobijanie się do drzwi. Jutro idę do następnego ginekologa... pa,pa.

kobiety jak macie trakie fantazje to moze zrobimy sex-party na giełdzie odzieżowej w Poznaniu hehehehe