Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aj dont low mi

MAM TAKIE MARZENIE...L POKOCHAĆ SIEBIE

Polecane posty

Gość aj dont low mi

chciałabym w pełni zaakceptować swoją osobę. Mój wygląd, charakter, osobowość. zyskałabym więcej pewności siebie, otworzyłabym się na ludzi, a życie stałoby się łatwiejsze i przyjemniejsze, bardziej kolorowe:(

Gość aj dont low mi
czy jest ktos kto też ma z tym problem?:(

Ja też do końca nie lubię siebie, ale cóż, nie zmienię się :D PS. Zmień sobie w nicku mi na majself :D

Gość aj dont low mi
haha! prawda! :D ale ja jestem głupia:O

Gość aj dont low majself
:P jest tylko, że ja siebie bardzo nie lubię, ejstem wręcz przewrażliwiona, wciąz mi się wydaje że ludzie mnie nie lubią, bo to, bo tamto, a to znów że jestem gruba brzydka itd itp:(

Ja też mam chwile, że wydaje mi się, że ludzie mnie olewają, jestem brzydka... Ale w końcu każdy ma swoje życie i wiem, że się mylę, myśląc tak. No i podobno nie ma brzydkich kobiet... są tylko zaniedbane ;)

Gość aj dont low mi
niestety moj jezyk nie siega mojej łechtaczki więc zmuszona jestem by ktoś jednak mnie pokochal , sama nie umiem

Gość sjhvbfdsfkjasldkfh
chyba wszyscy albo wiekszosc,Tez tak kiedys mialam jak ty....tzn w tak duzym stopniu do poki nie powiedzialam sobie: kurde! jestem jaka jestem a jak komus nie odpowiada to sio!!!! poczuj wkoncu ze jestes jaka jestes i jests ok :)