Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddddddddddddop

Mam 22 lata a rodzice nie pozwalaja mi jechac na impreze z kolezanka BOOOOOOOOOO

Polecane posty

Gość dddddddddddddddddop

bo bylam tydzien temu i MAM CHŁOPAKA- ze to nie pasuje buehe. Mają rację? to ze mam chlopaka to znaczy ze mam siedziec w domu i czekac grzecznie na \"Misia\"? :(

Gość dddddddddddddddddop
napiszcie kto ma racje, bo mam zamiar pokazac to MAMIE:) No i wkurzaja sie ze tylko ja i KOLEZANKA, we dwie jedziemy do klubu studenckiego.. Bueeh. ALE PRZECIEZ JA MAM CHŁOPAKA! NIE MOGE JECHAC! (Wg Nich) :(

Gość dddddddddddddddddop
"Misio" w pracy:P

Gość Misiu sisiu
Moja mama- zawsze się pyta " a "misio" Ci pozwolił ?? hehheh

Gość dddddddddddddddddop
ale przeciez to chore, mam 22 lata, chyba moge gdzies czasem wyjsc z kolezanka, zwlaszcza ze moj chlopak nie chodzi na imprezy bo nie lubi:( A mama"bylas tydzien temu", "masz chlopaka" ... "jedziecie tylko we 2 " .. i juz wojna w domu:O

Gość dddddddddddddddddop
a ja chce tylko sie pobawic ze znajomymi, jade z kolezanka, ktora u mnie spi.. a na miejscu beda inni znajomi.. :( Ehh

Gość dddddddddddddddddop
bo mieszkam z nimi?:D

Gość dddddddddddddddddop
w szoku dzis bylam, ze rodzice wojne zrobili o to ze 2 tydzien pod rzad chce jechac( przed postem).. a pozniej dopiero w polowie kwietnia:( gdyby nie post jechalabym pozniej;P a tak sie zlozylo ze 2 imprezy tydzien w tydzien.. Nie wiem czy jest sie sens z nimi klocic, ale przeciez nie raz z kolezanka jezdzilam:( ehhh MAM 22 lata!;( a nawet na impreze studenka isc nie moge:(

Gość dddddddddddddddddop
Haniah ale co?:D Jak kolezanka spi u mnie?:P po imprezie:D

ze idziecie do znajomych :D:D a potem ze sie zasiedzialyscie albo ze znajoma ma urodzinki i idziecie w odwiedziny zeby sama w domu nie siedziala :D:D

Gość dddddddddddddddddop
nie przeszloby.. :(

to powiedz im ze Misio Ci pozwolił :D:D bo dzwoniłaś itp :D:D

masz 22 lata i się pytasz mamy, czy możesz gdzieś jechać?? rozumiem, żeby chłopak się burzył, ale mama??? dziwni jesteście.

heh sorki, ty jeste ś pełnoletnia więc nie rozumieme po co się tłumaczysz. wychodzę będę rano i tyle.

Gość do Twojej mamy
Uwazam, ze Twoja mama powinna Ci pozwolic dlatego, ze Twoj chlopak to nie Twoj maz. Jestes mloda, masz 22 lata, nie wiadomo czy to ten na cale zycie. Mam 29 lat i wiele w zyciu przeszlam. Baw sie dziewczyno, oczywiscie z glowa. Potem przychodzi szara rzeczywistosc, trudne zycie w doroslosci, wiele lez, smutkow itd. Powiedz mamie, ze jesli chcialabys zrobic cos zlego to zrobilabys nawet idac do sklepu ;) Mamo zgodz sie :) mezczyzni w dzisiejszych czasach pozostawiaja wiele do zyczenia i nie wiadomo czy ten Misio tez sam nie lata po imprezach :) Powodzenia

w tym wieku to się człowiek nie pyta, tylko informuje że wychodzi. To że masz chłopaka nie znaczy że jesteś jego własnością, więc tez go poinformuj a nie pytaj :)

Gość j uhfyrg
pewnie zdaja sobie sprawe ze wrocisz w cionzy :P

Gość dddddddddddddddddop
Dzieki! Pokaze to mamie;)

ja bym nie zwracała uwagi na nich - chce jechać to jade i .

Gość dddddddddddddddddop
Beata wez skoncz;/ bo mnie wnerwiasz:) No własnie u mnie w dmu jest tak ze musze mowic gdzie ide z kim o ktorej wroce bueeh no smiech na sali!

Gość do Twojej mamy
no widzisz i tu popelniasz, ze "smiech na sali" :) Ja odkad pamietam zawsze mowilam mamie gdzie ide i z kim. Kiedys nie byly tak powszechne tel komorkowe wiec nie bylo kontaktu. Dla swojego wlasnego bezpieczenstwa wolalam zeby mama wiedziala gdzie w razie czego moze mnie szukac :) ale nigdy nie szukala bo wiedziala, ze moze mi ufac :) Na imprezy latalam co tydzien, praktycznie zylam z imprezy na impreze ale zawsze wiedzialam ze jak raz zawiode zaufanie mamy to ciezko mi je na nowo odbudowac :) Pogadaj z mama jak dorosla osoba bo taka przeciez juz jestes a ona na pewno Cie zrozumie :)