Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałosna dziewucha

Mam ciotę, w związku z czym mam nieodparte pragnienie na zjedznie pół tony

Polecane posty

Gość żałosna dziewucha

jakichś smakowitych słodyczy... Jutro z rana biegnę do supermarketu i nakupię sobie mnóstwo słodkości, tylko doradźcie mi co :) Może dzięki Wam odkryję jakieś nowości :D

Gość vcxvxbxcxvxccxv

Gość łobrzydliwa jesteś
po slodyczach nie rosnom tzytzky:o

prażone ziarna pszenicy pyszne, słodkie i nie bardzo tuczące rafaello- jak na moją kieszeń to jest drogie, ale można kupić tańsze, oszukane, bo bez orzeszka :D

e tam kup sobie eko podpaski będziesz miała zajecie z praniem ich i o żarciu nie bedziesz mysleć:)

Gość słodka lolitka
"łobrzydliwa jesteś po slodyczach nie rosnom tzytzky " a wiesz, że może i prawda? :D odkąd przestałam jeść słodycze to mi cycki urosły!

Gość żałosna dziewucha
Beata Sobczyk ze wsi (cóż za trafny nick :D ) Bardzo byś się zdziwiła gdybyś mnie zobaczyła :D Ja to spalę... bardzo efektownie...:D Zresztą...moja dupa, mój problem - nie Twój :) Ja prosiłam tylko żebyście podały nazwy waszych ulubionych słodkości a nie pie.rdo.liły farmazony o mojej du.pie. No błagam, wiedziałam, że tak będzie :D. p.s. Chałwa odpada.

Gość łobrzydliwa jesteś
no, wiedziałem..moja rzona terz tak ma:classic_cool:

no dobra to kup czekolade mleczna z goplany koniecznie we fioletowym opakowaniu mniam:) no i może jakiegos marcepana

Gość słodka lolitka
nic nie zastąpi szarlotki albo karpatki :D kup sobie blachę i jazda :D

ja wiem zawsze kupuję to na co aktualnie mam ochotę:-)ale jesli już miałabym zdecydować to może rafaello albo galaretkę w czekoladzie,ale jutro tłusty czwartek więc najpewniej to się po pączki wybierz,te z bitą śmietaną są ponić naj...naj..naj:-) Pozdrowionka

Gość żałosna dziewucha
o dobra to kup czekolade mleczna z goplany koniecznie we fioletowym opakowaniu mniam no i może jakiegos marcepana A dlaczego akurat fioletowym? :D A marcepana nie cierpię! Fu! :D

Lila Starsy, snikersa, żelki, maoam, ciepłe lody, milkę z karmelem, chipsy, kinderki.

Gość żałosna dziewucha
o taaaak karpatka...dobry pomysł...pączki ....z toffieeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja chcę już teraz 😭 :D

Gość ihahahahaaa
milka z karmelem, z orzechami :D kinder bueno. jajko niespodzianka! tanie i pyszne. ;p

Gość żałosna dziewucha
profesorka, oświeć mnie proszę co to Lila Starsy i Maoam - bo nie kojarzę? :D i jakie chipsy polecasz? :D:D czuję, że pójdę z torbami przez swoje zachcianki niedługo :D:D

polecam ptasie mleczko z wedla badz milki -uwielbiam :D pyszotka :D kropeczkowa - oj bez kitu juztro tlusty czwartek a ja na diecie jestem i nie moge :/ eh... ale jakos to bedzie ...

Gość laleczka z porcelany
ja najbardziej lubie milke mleczna lub biala, coca-cole obowiazkowo jak mam ochote na cos dobrego, albo mountain dew, kiedys byly takie cukiereczki merci, ale juz ich w sklepach nie widzialam, ostatnio dojrzalam je na targowisku babka stala ze slodyczami z niemiec i wlasnie je miala pycha one sa :) milke rodzynki w czekoladzie, ciastka jakies

ooo lila starsy .... eh .... ale smaku mi narobilyscie 😭 ;) polecam rowniez kinder schoco bonn -czy jakos tak , doladnie nie pamietam - rowniez pyszotka :D

Gość żałosna dziewucha
aaha już kojarzę :D nigdy nie zwróciłam uwagi, że te pyszne , czekoladowe kuleczki z Milki zowią się Lila stars :D Maoam też uwielbiam , ale osobiście nie widuję tego w żadnych sklepach ;|