Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xuauaa

Mam już przegrane życie. Przeczytajcie...

Polecane posty

Gość Xuauaa

Zaszłam w ciąże z facetem którego kocham, a który mnie nie kocha ( to jest pewne, jest zakochany w innej). A dlatego, że mam klapki na oczach to dałam sobie mydlić oczy przez niego, przespałam się myśląc że seks sprawi ,ze on cos do mnie poczuje. Niestety, to była wpadka, pękła prezerwatywa. Mówiłam już mu o tym, o tylko powiedział że to nie moze byc prawda. Teraz sie nie odzywa. Zostałam z tym problemem sama.

Gość kopara sza
nie no co ty sama nie zostałas , on bedzie się poczówał do roli ojca , a faceta sobie znajdziesz o wiele lepszego ,

Gość Xuauaa
Jednym słowem mam przegrane życie. Kocham go, on ma mnie gdzieś. Urodzę jego dziecko. Nigdy juz nie bede miala kochajacego odpowiedzialnego męża i prawdziwej rodziny bo kto zechce samotną matke z dzieckiem? :(

Gość Xuauaa
Co z tego ze wplaci alimenty, co z tego ze kupi mu od czasu do czasu zabawke. Ja bede sama, kto zechce samotna matke z dzieckiem w dodatku naiwną:( Co myslicie o zachowaniu tego faceta? Jak powinien sie zachowac?

Nie myśl o tym jak on powinien się zachować. Teraz czas dla ciebie. Myśl o sobie i o tym jak się pozbierać i poukładać to wszystko

Gość to byl palant
Szkoda ze nie mozesz cofnac czasu ale bylo minelo musisz sie pozbierac bo niedlugo przyjdzie na swiat malutka istotka dla której bedziesz wszystkim.

palant i tyle ale szkoda też ciebie bo myslałaś że na siłę go zatrzymasz. nie martw sie, wiele samotnych mamusiek znajduje sobie faceta :) znam kilka takich

Proszę nie martw się ludzie mają naprawdę większe tragedie.Tobie dziecko się urodzi a nie umrze nie ma faceta może to i lepiej skoro cię nie kochał,czy nie kocha to do niczego go nie zmusisz.Patrz w przyszłość optymistycznie,będzie lepiej zobaczysz:-)