Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneti*24

narzeczony nie odzywa się do mnie od 5 dni

Polecane posty

Gość Aneti*24

jesteśmy ze sobą 6 lat w sierpniu ślub, teraz jesteśmy na etapie remontu, poszło o nic i o wszystko tzn on jest ostatnio bardzo nerwowy, zesresowany i nie wiem co jeszcze. Ostatnio chodził podminowany wyżywał się na wszystkich nie odzywamy się do siebie od walentynek tylko w sprawach remontu. Nie mieszkamy ze sobą. chciałam żeby zrozumiał że jego zachowanie jest okropne i niedoniesienia ale nie czai tego chociaż wiele razy mu tłumaczyłam. wczoraj dzwonił żeby się spotkać powiedziałam że w jakim celu? on tak po prostu więc odmówiłam bo wiedziałam że nie zrozumiał i nie chce zrozumieć. dziś rozmawialiśmy przez telefon tylko w sprawie wstawiania drzwi bo ja byłam na montażu po za tym cisza, co robić? siedzieć cicho czy zrobić pierwszy krok (z resztą jak zwykle) po za tym zaczęłam już w niego i w ten związek zwyczajnie zwątpić, tak nagle się zmienił, że normalnie go nie poznaję:(:(

Gość Aneti*24
nikt nawet nie wypowie jednego zdania?

kolejna ksiezniczka :-o skoro wiesz, ze cos sie z nim dzieje, to daruj sobie fochy i zapytaj, w czym mozesz mu pomoc.

a nie mozecie normalnie porozmawiać i wyjaśnić sobie wszystkiego? No chyba że nadal lubicie zabawy w podchody - to powodzenia w małżeństwie. Jak świat światem mało kto się domyśla co myśli druga osoba.

Gość Aneti*24
jest obrażony (chyba) nie wiem za co, próbowałam wyjaśnić w sobotę nie chciał, zepsuł mi walentynki:(:( były przeokropne a teraz udaje że nie wie o co chodzi?! a jak cały poprzedni tydzień darł się na mnie to było ok, a teraz to ja jestem wredna bo kazałam mu przemyśleć jego zachowanie.

Gość Aneti*24
zawsze to ja wyciągam pierwsza rękę, tłumacze jak małemu dziecku! Myślałam, ze jak minie dzień dwa to zrozumie, ale raczej nie

po co zakładasz drugi temat o tym samym? Już wczoraj pisałem: bądź mądrzejsza - odezwij się pierwsza. Sam się nie domyśli - wyłóż kawę na ławę. Ech... jak grochem o ścianę...

Porozmawiaj z nim :) . Dowiedz się czy się obraził, o co? itd. To na pewno wiele wyjaśni bo póki co zachowujecie się jak dzieci... (bez urazy).

Gość chwalisz się...
swoją głupotą? Chłopak do Ciebie zadzwonił, chciał się z Tobą spotkać - odmówiłaś. Chciałaś, żeby na kolanach Cię prosił ???- masz muchy w nosie - ot co!!!

Gość Aneti*24
tak jak dzieci, owszem ale jaki z niego dorosły, jakby nie z czaił bazy że przynieść kwiaty spokojnie porozmawiać a on by przyszedł i udawał że jest ok a jak ja bym zaczęła to on by udawał że nie wie o co chodzi?! a potem że mu zepsułam dzień, no sorry

Gość Aneti*24
bo jak zapytałam w jakim celu chce się spotkać i odpowiedział, że tak po prostu to wiedziałam co dalej będzie, przyszedł zadowolony udający że wszystko ok a jak ja bym zaczęła i jeszcze nie daj boże bym sie popłakała ..

dziewczyno, do ciebie nic nie dociera. Ty nie chcesz porady tylko tego , żeby ktoś powiedział, że masz durnego faceta. Zastanów się trochę nad samą sobą.

Gość Aneti*24
dziś mieliśmy montaż drzwi wszystko musiałam sama bo on dupy nie ruszył:( a ja musiałam zwolnić się s pracy lecieć przez pół miasta dopilnować montażu lecieć na drugi koniec miasta zapłacić za drzwi i posprzątać, a on wszystko miał w dupie za przeproszeniem niczym się nie zainteresował:(:(

Gość Aneti*24
bo gdyby tego nie było to pewnie sama bym zaczęła, ale nie lepiej siedzieć przed tv niż się domyślić że po montażu trzeba posprzątać:(

Gość gitarrrra
a to mieszkanie jest Waszą wspólną własnością, czy jednego z Was?

Gość Aneti*24
jest moje

oby chlopak przejrzal na oczy. a ty, dziewczynko, do lalek a nie do slubu.

twoje? swietnie sie urzadzilas. i jeszcze darmowa sile robocza zatrudnilas. :-o wiecej sie nie bede wypowiadal w tym temacie. ide do innej piaskownicy. nara. 🖐️

Gość Aneti*24
ale remontujemy razem. on nawet dupy nie ruszy żeby ze swojej kasy zapąlcic za mieszkanie, a zarabia o wiele więcej ode mnie:( obiecał że będziemy sę zmieniać w opłacać a to huj! nie domyśli się że mógłby się dołożyć, już mu o tym mówiłam ale co z tego jak wleciało i wyleciało

Gość Aneti*24
no kurwa mać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ma mieszkać z zemną po ślubie a sama mam wszystko robić?????????????

Gość gitarrrra
wiesz co, jeszcze nie jest Twoim meżem, a Ty jedziesz po nim jak stara :D:D:D nie dziwie mu sie, ze chłopak zaczyna Cię unikać.....

Gość gitarrrra
z tego co piszesz wynika, że go nie szanujesz. Bez szacunku wzajemnego nie ma dobrego związku. nie widzę tu happy endu

Oczywiscie, ze powinien Ci pomoc!:)Musisz z nim porozmawiac na spokojnie, jezeli sie nie da to ja zastanowilabym sie nad tym slubem.Jezeli teraz macie problem z dogadaniem sie to co bedzie po slubie?:) Witaj nie kumam:);)

ciemnosc. widze ciemnosc. ciemnosc widze. harpia z ciebie, szanowna autorko. zamiast sie wsciekac, porozmawiaj z nim. jesli rozmawiasz z nim w taki sposob, jak wyrazasz sie tutaj - krzykliwie, chaotycznie, wulgarnie i prostacko, nie zdziw sie, jak w tym cudownym, pieknym, odnowionym mieszkanku, zostaniesz SAMA.

Gość tomaszowaty
a ja rozumiem Ciebie Aneti. Kłótnie o nic są ważne, bo znaczy, że coś jest nie tak i jest jakieś niepotrzebne napięcie. Nie mniej może postaraj się z nim pogadać, tylko staraj się wydobyć z niego co jest nie tak.

Kochani, do autorki nic nie trafia, wczoraj założyła podobny temat - link wkleiłem wcześniej. Ona chyba nie chce porady.