Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa w pracy

praca!!!!!

Polecane posty

Gość nowa w pracy

Powinnam może się cieszyć,bo po paru mcach dostałam się do pracy w hurtowni spożywczej,gdzie również produkują jedzenie typu golonki,szaszłyki itp.Moim problemem jest szefowa,która przez pierwsze dni niczym huragan przedstawiła mi towar,powiedziała jak pisać faktury,a dziś szturmem stroiła miny jak to powoli łapię.Ludzie,przecież towaru jest od cholery,nie pracowałam nigdy w takiej branży,więc moim zdaniem przyuczenie i poznanie potrwa dłużej niż tydzień.A tak poza tym jest tam przeraźliwie zimno,ok 5 stopni i jeszcze kilka razy muszę wchodzić do chłodni,gdzie jest -26 stopni i przez resztę dnia jest mi zimno i czuję się źle.Jak myślicie przyzwyczaję się?Dodam,że zarabiać będę 5,60 za h.

Gość nowa w pracy
:(mam doła przez tę pracę:(

Gość maxmara2
pociesze cie tak jest w kazdej pracy przynajmiej ja tak miałam.

Gość nowa w pracy
to jest moja druga praca,wcześniej przez 14 lat pracowałam jako florystka i zwolniłam się,bo to była praca z 2 dniami w tygodniu,teraz mam każdy wekend wolny,co cieszy moje dzieci,tylko w kwiaciarni,mimo wszystko spełniałam się.

Gość Make
Oj nie brzmi to dobrze.Przede wszystki dla Twojego zdrowia,ale jeśli masz rodzinę to chyba nie masz wyboru.Zdobywaj doświadczenie i rozglądaj się za nowym zajęciem. ps ale pamietaj-musiałaś się przebranżowić,to nie jest łatwe,bądź z siebie dumna:)