Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nanua

zaczynam odchudzanie dziennik

Polecane posty

Gość Nanua

to będzie mój dziennik, który ułatwi mi zrzucanie kg :) Przede mną daleka droga ale, dojdę do celu!

Gość papryczka12
ja od tyg trzymam diete ale kurna ciezko jest:/

Gość trochę jakby dziwna
załóż se blog i nie zaśmiecaj kafeerii swoimi durnymi dziennikami odchudzania:-O

Justa007 bardzo dziękuję :) papryczka12 no to będę trzymać za ciebie mocno kciuki żebyś wytrwała ;) trochę jakby dziwna ale, po to jest forum żeby pisać :) chcę jak się uda dzielić się moimi sukcesami, patrzeć jak Wam świetnie idzie, motywować się :) :)

Gość papryczka12
tez mam 175cm waze 74 po ciąży:(

Gość Biloff
a może nie kg a cm??

jeśli chodzi o mój plan to zdecydowanie ruch i MŻ ;) przez najbliższe 4 dni chcę oczyścić organizm przed dietką, żeby usunąć wszystkie zalegające w organizmie śmieci :P czyli głównie świeżo wyciskane soki i woda, woda, woda no, a od poniedziałku MŻ :) no i ćwiczenia

Gość papryczka12
biloff o co ci chodzi??

papryczka12 to i tak dużo lepiej niż ja :) na jakiej jesteś diecie?

Mogę się przyłączyć? Mój cel to 10 kg mniej. Teraz ważę ok 70kg/170cm wzrostu. Zważę się w najbliższym czasie, to powiem jaki jest wynik. Chciałabym zacząć od diety MŻ i jakiegoś regularnego ruchu.

złota lemoniada :) no jasne zapraszam :) może będziemy się ważyć np. w każdy pon. rano i razem patrzeć jak nam idzie? :)

Ja ważyłam tyle co Ty- no 81kg, schudłam teraz do 60kg. Codziennie ćwiczę, mam tyle wzrostu co Ty. Chciałabym wązyć 55. Tylko nie wiem czy przy takim wzroście to nie za mało?? :o

mental ... matko, gratuluję! świetna robota ;) wiem, że to głupie ale, ważyłam 55 i było super :P Mam taką budowę ale, oczywiście 60 to też super ;]

Oj chętnie, przyda mi się taka motywacja co tydzień ;) Zastanawiam się co by zmienić w swoim jadłospisie... moje największe pokusy to słodycze i makarony. Mogę je wcinać bez opamiętania co odbija się na mojej sylwetce :O Może na początek ogranicze maksymalnie wszelkie słodkości, a makaron będe jadła raz w tygodniu i to ten razowy.

za słodyczami nie przepadam, ale makaron i pasta mniaamm... ;) ale, czego się nie robi dla fajnej, wymarzonej sylwetki? ;P

mental masturbation to wspaniały wynik! Podziwiam Cię i szczerze gratuluję. Nie patrz na wagę tylko na to jak wyglądasz, a przy takiej wadze pewnie juz jest ok...

Gość papryczka12
ja nie mam wagi a stosuje diete 1000 kcal plus bio cla

Nanua--> wszystko przez to, ze zobaczyłam się na zdjęciach. matko jedyna, przeżyłam szok:o Też mam dziwną budowę, dlatego teraz troszkę ograniczam jedzonko i więcej ćwiczę. działa:D w sumie waga nie jest tak ważna jak ćwiczenia:) Lemoniada--> Polecam makaron razowy. też uwielbiam makarony i cholernie trudno było się odzywczaić..:( Ogólnie to polecam znalezienie sobie czegoś mało kalorycznego co mozna jeść. ja uwielbiam owoce, robię tez sobie sałatki z kapusty pekińskiej, tuńczyka, kukurydzy. Wcinam tez płatki Fitness z jogurtem- kocham je:) poza tym wszelkiego rodzaju chude serki, ser biały (chudy), suszone owoce dodaję do płatków owsianych:)

papryczka12 ok, :) to mów możesz sprawdzać wymiary lub czy poprostu spodnie luźniejsze itp.

Gość papryczka12
wlasnie ja po spodniach orientuje sie. odchudzam sie od tyg i juz luzniejsze spodnie. tabletki dzialaja dobre sa

Lemoniada--> nie jest źle tak jak teraz wyglądam ale własnie mam trochę tłuszczyku np. na udach i chcciałabym się go pozbyć:o A jako takie ograniczenia żywieniowe musze wprowadzać bo baaardzo łatwo i szybko tyję:o

Właśnie słyszałam, ze te tabletki sa dobre. Na razie spróbuje bez jakichkolwiek wspomagaczy, a jak waga nie będzie spadać, to się zastanowię. Ale wierzę, że rozsądne MŻ pomoże ;)

wow :) 21g w 4 m-ce to dużooo :) jak twoja skóra? ;]

Ja musze już dzisiaj zmykać, ale jutro mam wolne, więc będę się udzielać. Idę przejrzeć lodówkę i ustalić jakiś plan działania :P Do jutra! Oby zapał był taki jak dziś! ;)

No sporo przez tak krótki okres czasu:) Skóra okej, wcieram zawsze mnóstwo balsamów ujędrniajacych- szczególnie polecam taki żółty Garniera:) A wszystko przez to, ze zaczęłam studia i miałam zajęcia od 7 do czasem nawet 20... :o Zamiast drożdżówek brałam z domu surówki, owoce. No i ten wf na studiach. Chwała naszej pani mgr która dawała nam ogromny wycisk:D Chudłam w oczach :P Tobie też się uda tylko naprawdę trzeba chcieć i przede wszystkim się ruszać:) Lemoniada- zrób przemeblowanie w lodówce:) a najlepiej listę i jutro sio na zakupy:D Dobrej nocki;)

złota lemoniada no to dobranoc ;) widzimy się jutro :) Mental... nie mogę się nadziwić świetna robota ;] trochę boję się o skórę ale, będę stosować ujędrniające kremy i masaże :] jej, jutro tłusty czwartek a, ja będę na oczyszczającej ;p ale, uda się :)