Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_acha_

Najmłodszy tata -13-latek -pomoc pochwała, świetny interes ?

Polecane posty

Sorry może ktoś myśli podobnie... ....a moze odwrotnie... mnie to bulwersuję....! jeszcze pomoc materialna...medialny szum... no kuzwa tylko teraz 12-latki iść na ulicę i szukać partnera.....no tak to brzmi ....Ludzie pomogą.....lampy błyskają ....echhh reklama istna wczesnej inicjacji...... Więc już może zostawcie 17 latki ciężarne z tego działu :P;)

Gość pearlineee
acha dlaczego zawsze twoim postom towarzyszy tyle wykropkowań. Aż ciężko się to czyta.

straszne to jest na zdjęcie dziecko trzyma dzieciątko i to ma być wzorzec?:( dziewczynki juz 12 -13 letnie zakladaja sobie portale fotka.pla pozy niektórych porazaja nawet cykl miesiaczkowy pierwszy u dziewczynek obnizył wiek statystyczny takie "sex czasy " mamy ,wiec sie nie dziwmy mlodemu pokoleniu... ale zeby pochwalac publicznie nagradzac ukazywac........reklamowac ?? massszakra

Gość pearlineee
mnie, bo to jest jakieś silenie się na nie wiadomo co.

Gość pearlineee
ojej, koleżanka koleżanki broni, jakie to słodkie. Na tym forum już nikomu nie wolno nic powiedzieć.

Gość nataliaraissa189723756
eeeeeeeee.... :| :O pearlineee żałosna jesteś. jeżeli uważasz, że ktoś wstawiając wielokropki sili się na coś, to powinnaś iść do lekarza, skoro Ci to przeszkadza... a jak mówisz to bez emocji? wielokropek, tak samo jak przecinek, kropka, znak zapytania, czy wykrzyknik czemuś służą. a Ty jesteś pojebana

Gość też mi się to nie podoba
takie pisanie, jest drażniące i ciężko się czyta.

nic nie można powiedzieć? :O buhaaaaaahhaha rozumiem, że ciężko może się czytać jak ktoś pisze CAPS LOCKIEM ale wielokropek nie powinien nikomu przeszkadzań. CZYTA SIĘ NORMALNIE :)

broni nie broni, nie o to chodzi. trzeba mieć świadomość, ze te kropki z nikąd sie nie biorą... a jesli Cie irytują, to po co wchodzisz i czytasz? zainteresował Cię temat czy to, że akurat |_acha_ go założyła?

nie wiem, skad to czepialstwo wsrod ludzi TO JEST DOPIERO IRYTUJĄCE. powinno sie byc mniej chamskim w stosunku do innych. nie podoba CI sie, to jej nie czytaj. nie musisz sie od razu wypowiadac, tepa krowo

Gość pearlineee
może i jestem ale przynajmniej na nic się nie silę;) a swoją drogą spoko, szybko mnie oceniłaś;)

Gość pearlineee
zainteresował mnie tema, acha mnie nie interesuje, irytują mnie kropki.

Gość pearlineee
nata coś tam ---- taaa powinno się być mniej chamskim, tak jak ty;)

lenivus czesc :) kolezanke pearcośtam widac nie trudno "zdenerwować" mojej dr na uczelnie nie przeszkadzaja kropki w pracy która pisze .... konkursowej zreszta...skromnie dodam :P ;) a Tobie przeszkadzaja cóz oleje kolokwialnie ujmujac upssss znowu sile sie na niewiadomo co :D

Gość pearlineee
nie trzaskam, pytam .Trzaskała bym, gdybym wyzwała autorkę od tępych krów:)

Gość pearlineee
no bardzo skromnie.

Gość prodziz
kogo to obchodzi nie w naszym kraju nie w miescie achy(czy tez wiosce) wystarczy o tym poczytac na onecie a nie rozkminiac temat na kafe

Gość kaśka jędrasek
chyba mieście bo nawet uczelnie tam mają;)

Gość prodziz
zawsze moze dojezdzac bumbumem :D

w takim razie spoko :) ale nie wytykajmy sobie takich rzeczy jak przesadne czy nie kropkowanie. w mowie pisanej trzeba w jakis sposób wyrazić emocje czy pokazać moment na refleksję i uważam, że acha to miała na mysli :) nie irytujmy sie takimi drobnostkami jak kropki... sa gorsze rzeczy na świecie ;) (np. głodujący w Afryce )

ee, pearlineee, Twoja inteligencja mnie poraża :D jeśli nie spostrzegłaś, to muszę wytłumaczyć: te słowa były celowe. żebyś poczuła się w ten sposób, w jaki mogła poczuć się autorka topiku, podczas gdy osoba BEZPODSTAWNIE jest dla niej niemiła.

wioska : ] uczelnia w miescie hmmm nie mozna mówic o sobie z przekonaniem o tym ze jest sie dobrym...ze cos sie osiaga bo odrazu atak !!trzeba pokazac jaka sie jest ofiarą losu to Cie pogłaskają a temata uwazam adekwatny ale ten dział jadowity i ograniczony do monotematyki a inne tematy na onecie....www.Zal.pl

dla mnie to jest totalna porazka.. nie potrafie sobie tego nawet wyobrazic chociaz widzialam tego chlopca z tym dzieckiem.. nie rozumiem jak te dzieci moga wspolzyc w takim wieku.. i wogole skad one o tym wiedza.. ja w tym wieku bylam zajeta zabawa ze znajomymi w chowanego np.. i interesowal mnie w tym wieku tylko okres.. nawet moj pierwszy pocalunek był pozniej.. to co sie teraz dzieje to jest tragedia.. u mnie w gimnazjum do ktorego kiedys chodzilam jest dziewczyna z pierwszej klasy juz w zaawansowanej ciazy :/