Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_acha_

Najmłodszy tata -13-latek -pomoc pochwała, świetny interes ?

Polecane posty

Gość nataliaraissa189723756
odnosnie tematu - dziecku szybko skonczylo sie dziecinstwo, to smutne...ale co zrobić? stało się. nie wiem, co bym zrobiła, gdyby to było moje dziecko. Przecież ludzie bulwersują się, jak 16 letnie dziewczyny rodzą... strasznie durna sprawa z tym dofinansowaniem. skoro zachowywał się, jak dorosły, podczas seksu, to niech się zachowuje, jak dorosły, jak mu się dziecko urodziło. dla mnie to wyjątkowo głupie, pomagać tej dwójce... faktycznie to wychodzi trochę na przykład dla ich rówieśników... A Im się będzie wydawało, że wielkimi bohaterami są, że to powód do dumy, heh...żałosne

Gość pearlineee
natal coś tam idź zobacz czy na dietach cię nie ma powiedziałam tylko że dziwnie mi się to czyta, jeśli jest tyle kropek. Ja wiem co oznacza pisać z emocjami, tylko nie zawsze potrafię u achy te emocje z kropkami zgrać, ot co. Koleżanko achy irytuje cię wytykanie kropek, ale już wyzwiska od tępych krów itp Cię nie irytują:)

jak chcesz wyzywaj od krów ..... nie zaboli mnie to bo jestem anorektyczką :P a jak chcesz jedź po kropkach ... :P 14latki z przekutymi pępkami ... ; /

Gość pearlineee
acha nie wszystko kręci się wokół Ciebie. Nic odnośnie Ciebie i krów nie pisałam. To o krowach tyczyło się natal... coś tam.

acha co mialas na mysli z tymi przekutymi pepkami? ja mialam 13 lat jak przekulam sobie pepek

Gość nataliaraissa189723756
pearlineee - nie odwiedzam forum o dietach.pomylka, niestety.

lady masz fana na ogólnej;) a w temacie..... pisanie że należy ich teraz pozbawić pomocy też jest moim zdaniem głupie. Ale szum jaki wokół nich się zrobił, zawdzięczamy zainteresowaniu ludzi. Wiadomo - sensacja. Prawdą jest że teraz dzieciaki szybko się biorą za te klocki, mam córe o się zastanawiam jak tu ją wychować co by za wcześnie babcią nie być:) chyba przede wszystkim będę musiała ją zabrać z warszawy, bo mam wrazenie że w mniejszym mieście łatwiej się dziecko wychowuje:) Wiem wiem, to pójście na łatwizne z mojej strony, ale skoro nie czuję się na siłach aby dać radę pokusom wielkiego miasta....

ona jeszcze mała, nie czai bazy gdzie mieszka:) najszczęśliwsza jak narazie jest będąc u babci gdzie jest koko, jajo i saba;) ale obawiam się że to zamiłowanie to flory i fauny wraz z wiekiem może jej minąć;)

wiecie, ja miałam na studiach taki moment, że mieszkałam w akademiku w jednym pokoju z dwoma facetami.... Jednym z nich był mój facet. I jakoś tak wśród rówieśników było to postzregane raczej jako " jak to??" " troche nie wypada... z jednej strony zaściankowość, nietolerancja... a z drugiej,,, już chyba tak wolę. Wolę żeby te dzieciaki widziały na świecie jakąś niemoralność. Pod moim blokiem jest teraz lodowisko. Jak taką 12-latkę przypartą do toj-toja przez kolegę i obleśnie się całują.... normalnie masakra!!!

spadam bo moje jeszcze nie wyzwolone dziecko zaczyna postękiwać:) i skończy się tym że zostanę wylogowana z małżeńskiego łoża bo córka się tam wmelduje a mi pozostanie kanapa u boku kota;)

Gość Mnie tez sie to
dziwnie czyta co pisze acha, bo po prostu za duzo tego kropkowania, duzo za duzo ;) Bez sensu to i popieram pearline czy jak jej tam ;) Jednoczesnie wiem dlaczego acha tak wykropkowuje - bo nie potrafi uzywac wlasciwej interpunkcji; nie ma w jej tekstach zadnych przecinkow, kropek, myslnikow, znakow zapytania itd., itp. - no po prostu nic! Nie umie pisac i tyle. Tylko dziwie sie jak takie osoby moga w ogole byc do studiow dopuszczane, ba! jak zdaly w ogole mature???

Gość A tak na marginesie.......
kuje to sie konie a pepki sie przeKLUWA moje drogie :P

Gość Mnie tez sie to
Przeciez chyba widac, ze nie mam polskich liter? Coz to za zalosne porownanie mojej tastatury do niepoprawnej pisowni w jezyku polskim... :O

lenivus - nooo faktycznie niewiem kto Ty ; ] fajnie,że się wypowiedzieliście na ten temat :) przekłuty pępek w wieku 13-lat dla mnie to masakra :O nie jestem jakoś wyjątkowo staroświecka sama mam dwa kolczyki oprocz uszu :P ale 13-14 latka z kolczykiem w brzuchu mnie obrzydza ....taka małolatka ledwo co przestała się Barbie bawić a już paraduję w krótkiej kurteczce zimą ,żeby każdy kolczyk widział .... ohyda zresztą od strony zdrowotnej to też niedobre posunięcie ; / co do mojej interpunkcji nie mam z nią problemu ale uważam ,że na forum nie muszę się wyginać nad każdym przecinkiem i kropką do jasnej ciasnej wolę wielokropki ..................... :) miłego dnia , praca czeka 🖐️

To w gruncie rzeczy wina mediów i całej tej reszty, wszędzie nagość, seks i takie tam. A i wychowanie do życia w rodzinie nic tu nie pomoże :P. Wystrczy spojrzeć na pierwszy lepszy bilboard, czy reklamę w TV lub Internecie... mówi samo przez się. Ale przynajmniej tatuś, mamusia i ich dzieciątko do jednego lekarza będą chodzić razem... do pediatry.