Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciszej mi tam

Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym- PAMIĘTA KTOŚ?

Polecane posty

Gość dobre heheh

Gość zalosny jest ten
no mamuski sa najlepsze. w sumie te niektore dziewusie maja po 16 lat to jeszcze glupiutkie sa i naiwne ale te matki szok doslownie

Hi hi a ja widziałam Mończyka w Gdyni latem. Z jakąś młoda siksą. Dalej ma tego śmiesznego warkoczyka. Zboczeniec jeden.

Gość on w ogole jest jakims
pedofilem...powinien za to isc siedziec , a nie spokojnie urzadzac zabawy w kisielu dla 14 latek

Hie...hie..hie.. Ludziska ale sie ubawiłam.. no przypomnieliście mi ten zabawny serialik ( bo z erotyka to niewiele miał wspólnego) Ja nie mogę oglądałam to ;) Porażka, a ten cały Mończyk to totalna beznadzieja ... i ten jego "sexi" warkoczyk ... po jakiś PGR-ach te biedne dziewczyny zbierał .. porażka I jeszcze wierzył, że jest zajefajny ...

Gość jakie one maja profile
na n-k...zal...

Gość powiem wam tak
M.N. jest po rozwodzie i jest stanu wolnego-wiem bo z nim rozmawialam:)

Gość goscdddddddddddddd
ten człowiek jest oszustem, a na tym nie koniec sama bylam swiadkiem jak szarpal jakas dziewczyne w katowicach

Gość qq11
ee, ten człowiek wysylalaski do burdeli za granice, uwazajce :D

Gość oni wszyscy byli tam zdrowo
walnięci!

Gość desperskijestem
no kurwa,ten mończyk w klapkach jak jej pokazywał taniec na tej rurze,na komendzie to dzisiaj pokażę.ubaw po pachy.

Gość ulalalaaluuu
a pamietacie joanne zone lalkę naturalnego?dziewczyny z naszej firmy...sa róznymi osobami...albo porosze drinka musze czuc sie tu najwaznejsza, pisze ksiazke o wegeterianizmie, a jej maz wszystkie nazywał tłustymi swiniami, dobbrze ze zdjeli to gówno z emisji, totalne dno promujace prostytucje, a te laski tepawe:no Asia do mnie przychodzi i gadamy o pierdołach chodzac wokól bloku...buahhaahahahahah....tak jade do Italii propomowac sie...straszne,monczyk, boze nastepny pedofil macajacy cycki, to yl dokument ci ludzie nie grali oni naprawde tacy sa, nie bylo zadnego scenariusza

Gość madhavi
Ciekawe co teraz porabiają te biedne dziewczyny. Monika Sypniewska wyjechała chyba do UK. Dokument był doskonały, chociaż w sumie przykro było na to wszystko patrzeć.

Gość ereeee
WIEC mirek naturalny dalej namawia laski na wyjazdy i sypia z nimi przed kazdym odlotem, joanna zniknela, monczyk bieduje, tamte laski dzieciate lub w italiii siedza

Gość ereeee
no a ta ilonka to dopiero k.........

Gość oj dan dana

Gość Męskie Dziewięć
Klaudia miała ładne cialo :P

Gość katarzynawryy
no ta ilona z tymi wyjazdami do ITALII dala czadu hahha no serial genialny...ogladalam kazdy odciek..a teraz czasami na youtube wspominam dziewczyny byly mlode i glupie, ale mialy jakies tam marzenia, nie ma co ich winic, ale najglupsze to byly te matki, ktore same pchaly na sile swoje dzieci w rece tego oblesnego monczyka..a ta naturlana to poprostu byla tak naturalna jak biust pamelii anderson

Gość emma baton
Najlepszy był Czesiek gdy poprawiał dziewczynom bieliznę przed walkami w kisielu czy czymś podobnym :D

Gość redik
A kto pamięta "serce z węgla" i Andrzeja Biesa??:D:D

Gość Emmett Fitz-Hume
Mończyk wymiatał... pamiętam ten serial :) Powinni go powtórzyć w TV :)

Gość melanie duze c
no cos mi sie koajrzy z tyms ercem zwegla..korde musz eobejrzec i spbie przypomniec..a kojarzycie taki dokument cos o milosci..byly takei samotne osoby, co szukaly partnerow.hm..i byla tam taka starsz ababcia jzu maial z 80 lat pani Ania chyba i mowila ze lubi sobei jeszcze poskakac na lozku..co to bylo? pamieta ktos?

Gość oj ewcia ewcia
http://nasza-klasa.pl/profile/15740980/gallery/album/2/25 no prosze jak sie ewa ustawila..fiu fiu..ciekawe czy ci panowie to wloskie wydania monczyka i naturalnego....a swoja droga mieszka nad jeziorem como..niezle niezle..pewnie mamusia sie cieszy, ze przydala sie nauka wlsokich slowek ..hihih odc,. 13

Gość madziek001
dziś sprawdzałam na nk i już nie ma profilu ewa rzęsa. ale jest ta monika, która pracowała w myjni