Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aliczka

spokojne kobiety vs. przebojowe. panowie, ktore wybieracie?

Polecane posty

napiszcie jeszcze ile macie lat. jestem ciekawa w jakim wieku jacy faceci preferuja dany typ:)

Gość też czytałaś cosmopolitan
?:o

Gość sfdfds
wolalbym przebojowe :P

Gość marcus fenix
Tylko spokojna :) Przebojowa co najwyzej na jednorazowy numerek, nie na dłuzsza mete :)

Gość jgfvxc
czytasz w moich myslach:D wlasnie mialam zakladac taki temat:P bo ja jestem spokojna a moja mozna powiedziec rywalka jest przebojowa...i sie zastanawiam ktora z nas moze wolec 26 letni facet:O

w sumie to nie chodzi mi o sex. te spokojne tez moga w lozku pokazac pazury:P chodzi mi raczej o usposobienie do zycia

Gość yyyyh
Musisz wziąć poprawkę na wypowiedzi panów - typ pana siedzącego na kafe najczęściej może tylko pomarzyć, że zarucha przebojową, a z racji tego, że w większości siedzą tu prawiczki to związek ze spokojną - on też spokojny - to kto zagada?

zauwazylam ze na ogol starsi faceci cenia bardziej te spokojne dziewzyny, a mlodsi te przebojowe- pewnie chca sie wybawic.

Gość marcus fenix
Tak czy siak wybrałbym spokojna, wole takie bo zachowuja sie normalnie. A te przebojowe ktore znam a jest ich kilka no coz no comment :)

Gość Wetys
A czemu przebojowa kojarzy sie wam tylko z zabawa i szybkim numerkiem? :o

Gość błąd błąd błąd....
starsi wcale nie wybierają spokojnych. Starsi panowie szukają przebojowych, żeby z nimi zdradzać swoje rozleniwione, nudne żony:P

nie chodzi mi az o takich starych mezczyzn:D:P piszac starych mialam na mysli facetow ok 30 a mlodych ok 20:)

Gość a mi się wydaje
Dla niektórych przebojowa = taka co na imprezach lubi się schlać i tańczyć na stole bez stanika....

Gość błąd błąd błąd....
zresztą przebojowość, może miec różne znaczenie dla każdego. Dla jednych przebojowa będzie taka, co hula po mieście z koleżankami po klubach, pije, czasem coś wąchnie, jest śmiała, wyszczekana, hałaśliwa, otwarta na experymenty łóżkowe, a dla innych przebojowa będzie ta robiąca karierę, dobrze zarabiająca, otwarta na poznawanie ciekawych ludzi, ceniąca sobie przyjaźnie i spotkania towarzyskie, ale obracająca się wśród dobrze znanych i lubianych ludzi;)

Gość błąd błąd błąd....
spokojne tomi się kojarzą z takimi nudnymi, bez pasji, bez poczucia humoru, bez sensu:P

to moze dokladnie sprecyzuje, przebojowa- glosna, robiaca wokol siebie zamieszanie, sypiaca kawalami, odwazna, raczej imprezowa, lubiaca byc w centrum uwagi itp

Gość a jakie to ma znaczenie
spokojna na mnie nie poleci bo jestem niewartościowy i beznadziejny przebojowa też nie bo jestem nudny a obie dlatego że jestem niski i brzydki

Gość klo26
"starsi wcale nie wybierają spokojnych. Starsi panowie szukają przebojowych, żeby z nimi zdradzać swoje rozleniwione, nudne żony" wlasnie :)🖐️ a tak powaznie, to najlepsza jest taka posrednia, miedzy przebojową, a spokojną.

Gość ja to myślę
ja bym wybrał tę z większymi cyckami

Gość 664886
up

Gość o solgrh
zacznijmy od tego co sie zalicza do spokojnych a co do przebojowych :O troche pomyslcie jełopy a nie odrazu walicie jacy jestescie......

Gość o solgrh
PS to kolejny idiotyczny temat z niedorozwiniętym psychicznie autorem/ką na czele z serii - wolicie kobity z 162 cm wzrostu czy 165 ???

sory pomaranczowy forumowiczu ale mi nie chodzi o urode ani wyglad:O

Gość Arnoldka
ja powiem tak: nie raz widzialam sytuacje gdzie byly dwie dziewczyny i jeden chlopak. Jedna dziewczyna glosna, chciala byc na pierwszym miejscu w rozmowie, popisywala sie, a druga cicha normalna. I zawsze ta druga bardziej pociagala faceta. Bo faceci wola takie troche tajemnicze dziewczyny. A ze ta jedna nic nie mowila, to wydawala sie wlasnie taka enigmatyczna.

Gość o solgrh
:O juz wiem skąd tak załosne pytanie, tobie sie mózg zlasował i dlatego nie zakminiłas, gratuluje gwiazdo intelektu 🖐️ i chetnie sie dowiem jak wyglada u ciebie przebojowosc, bo juz wiemy ze spokojna osoba to taka jak ty ktora capi przed kompem czyta pudelka czy równie załosny portal i wymysla najgłupsze pytania ktore sie nawet filozofom nie sniły..

Gość o solgrh
no to juz wiem dla was przebojowe dziewczyny to takie które wydzierają morde, wywalają obwisłe cyce z dekoltu , dają dupy za pół talerza zupy i chodzą 8 razy w tyg na dyski :O