Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eliminaria

Czy Ty i ja mamy z deklem?

Polecane posty

Gość Eliminaria

Jest 4 w nocy lub nawet pozniej....a Ty wlasnie siedzisz na kafeterii i czytasz bzdury...a ja je wklepuje na klawiaturze...beznadziejna strata czasu...umiem sie przyznac do tego ze to idiotyzm...a Wy co o tym sądzicie? Czy z nami jest cos nie tak? K....nie ma nic ciekawszego do roboty czy co?

Gość pewnie mamy......

Gość gośka030
oj mamy, my...ale głupota nie boli:P kafeteria uzależnia... nie wiem jak to się dziej, ale się dzieje. ...

Gość luccaz
ciekawe ilu ludzi dzisiajszej nocy umarło..

Gość Eliminaria
to zapodajcie jakis temat:) najlepiej kontorwersyjny...

Gość i ilu sie urodzilo.........

Gość swiete slowa marianakluska

Gość *mariannakluska

Gość a może.....

Gość Eliminaria
to moze ja zarzuce...a niech krzycza...:) Jestem w dlugim zwiazku...na wieczorze panienskim kolezanki (w clubie) zobaczylam faceta o hipnotyzujacym spojrzeniu...jego spojrzenie mowilo "chodz". Stal jak bufon pod barem patrzac spod gestej czarnej grzywki swoimi wymalowanymi oczami, paznokcie na czarno, satynowa, czarna koszula ze stojka...ostry image...szok ze w ogole spojrzalam na niego! Cos ala wampir! Powaznie. Dziwak jakis...no ale podlazlam i nawet nie wiem kiedy zaczelam sie z nim obmacywac na parkiecie a on zaczal mnie podduszac! Nic wiecej nie zaszlo...nawet nie wiem jak ma na imie...ale nie moge zapomniec o tym...cos mnie w tym kreci...i nie moge wrocic do porzadku dziennego...pojeb..... mnie?

Gość Eliminaria
i zeby nie bylo ze jestem jakas smarkula...ja mam 27 lat a koles mial jakies 30.

Gość Eliminaria
az mi dreszcze przeszly....b...gosc na jakiegos mroczniaka wygladal rodem z cmentarzyska...i pewnie by mnie chetnie na grobie przelecial...i nie umiem powiedziec czy by mnie to nie krecilo...ale z tym trupim jadem to chore!

Gość Eliminaria
nie no zaden emo...takiego dzieciaka bym poznala...gosc byl ewidentnie mroczny...i przeszywal wzrokiem...ten wzrok byl naprawde dziwny...ale "teskno" mi do tego...

Gość Eliminaria
ahhahahaha...moze:) jakis dziwak jak lucas co wyjechal z tekstem powyzej

Gość Eliminaria
strach z domu wyjsc. Nawet za dnia napadaja debile...na n-k setki komentow dla tych gwalcicieli...patologia na maxa

dla nich tak, ale szkoda mi ich żon, i tak sie kobiety nacierpi ą a ludzie jeszcze po nich jadą jakby to one były winne

Gość Eliminaria
żon? jakies malolaty z dzieciakami...ta od tego 20latka ma 16 lat i dziecko! Patologia kompletna...to ten dziwak duszacy juz sie normalniesjzy wydaje

a takim gnojom zemste farmera zrobic, fiuta natrzec solą i dać cielakowi do ciamkania, bedzie ssał aż urwie a łbem napierał na brzuch i wszystko pocharata.

Gość Eliminaria
ales ty drastyczna....:) teraz powinni im kazac sie posuwac przez 7 godzin w d...., publicznie. Faceci maja z deklem...zboki...