Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarne sukienkowe diabły

12 proc. księży przyznaje się do posiadania kochanki

Polecane posty

Gość czarne sukienkowe diabły

"Dziennik": Ponad połowa księży deklaruje, że chciałaby mieć rodzinę. 12 proc. księży przyznaje się do posiadania kochanki, a co trzeci duchowny miał kontakty seksualne i luźne związki z kobietami - wynika z badań prof. Józefa Baniaka, socjologa z Uniwersytetu Adama Mickiewicza w Poznaniu. http://wiadomosci.onet.pl/1919433,11,item.html __________ Jesli 12% ma kochanki to obliczmy" około 100.000 czarnych w Polsce więc 12.000 z nich ma kochanki :D........kobiety to sa jednak zboczone żeby za sukienkowymi pasibrzuchami latać

Gdyby autor tematu uważnie przeczytał cały artykuł o którym wspomniał, to wiedział by że 12% księży ma kochanki i aż 1/3 księży utrzymywała przelotne relacje seksualne. Osobiście nie mam im tego za złe. Ksiądz to również mężczyzna. Pragnę zauważyć że celibat został w Kościele Katolickim wprowadzony dopiero w XI wieku. Wcześniej przez 1000 lat katoliccy duchowni mogli zkładać rodziny.

Gość do 777x
Gdyby autor tematu uważnie przeczytał cały artykuł o którym wspomniał, to wiedział by że 12% księży ma kochanki i aż 1/3 księży utrzymywała przelotne relacje seksualne. no przeca to jest napisane :D

Gość joozio
czemu to ludziom przechodzi obok uszu. jak nie chodzisz do kosciola jestes skazywany wzrokiem rodziny na potepienie. znajomi do slubu utrzmuja czystosc bo kosciol tak kaze, a ksiedza hulaja sobie z pannami. czemu na to ciemne spoleczenstwo pozwala?

Właśnie dlatego że większość naszego społeczeństwa to warstwy nie oświecone. Ciemnota.

Ale ta tolerancja na wybryki księży wkrótce się skończy, wraz z wejściem w dorosłość ludzi urodzonych po 1989 roku. Z jednej strony to dobrze, ale z drugiej strony pogłębi to proces upadku autorytetów moralnych które wraz z błędami wychowawczymi dorosłych sprawiają że kolejne pokolenia są coraz bardziej zdemoralizowane. Według danych Policji, obecnie już 10% przestępstw popełnianych jest przez osoby poniżej 18 roku życia.

Gość JP2+
Poseł Kurski mawiał, że 95% społeczeństwa to ciemnota i to jest prawda. Po co wy wierzycie w te kościelne brednie? Po co chodzicie do kościoła? Czy tak was zaszczuli rodzice i dziadkowie?

Gość Melatoninka
A ja kiedyś miałam kochanka właśnie ksiedza. Zerwałam z nim, bo coś z nim było nie tak, był nawiedzony jakby miał coś z deklem, schizo czy jakaś deprecha ale nie było widać od razu. Miał za to wielkiego.

Gość satanistyczny mistrz wojny
„Każda religia jest dobra, ale najgłupsza jest najlepsza”. papież Aleksander VI

Gość do 777-x
ale kazdy, kto bedzie ksiedzem wie, ze celibat istnieje. Jak mu nie odpowiada, niech wybiera inny zawod. Mam takich ksiezy w najwyzszej pogardzie , w dodatku maja uczyc moralnosci - co za cynizm, Jesli kogos przerosla decyzja, to moze przestac byc ksiedzem. Jesli nie przestaje - jest szmatą.

Gość o hipokryzjo
i to że ONI nawołują młodzież do zachowania CZYSTOŚCI przed ślubem jest już szczytem przegięcia

jestem właśnie tym pokoleniem 89 które weszło w dorosłość i zgadza się- do kościoła nie chodzę, (bo jest mi nie po drodze :D ) i w te brednie nie wierzę. a i za 8 i pół miesiąca urodzi mi się nieślubne dziecię :D wraz z moim mężczyzną już nie możemy sie doczekać, choć była to wpadka :) co na to Rydzyk?

Gość wredniak ma rację
ONI preferują zachowane w czystości. I być może dlatego nawołują tak gorliwie...

a ja sie zastanawiam kto wam tak zryl berety??? co wam powiedza w news to wy w to wierzycie......zal.pl

do oni propaguja......zawsze mozesz sie przyjac do masonerii albo do zydostwa:)))

do nikt tu.....hej pomaranczowy nicku,oczerniac kazdy umie.....ale dowiesc swojej prawdy nie kazdy......jestes anonimowy....podaj nazwiska i miejscowosci!

a co to jest wypuklo????/po co studia????ty jestes po studiach a piszesz jak patologia......

Gość żmijowisko
To jest właśnie Polskie żmijowisko. W tym kraju nigdy lepiej nie będzie. Albo ciemnota wyznaniowa, zboczki i awanturnicy.

Gość wszechwiedzący
Żmijami to są wierzący w boga i ci czarni uzurpatorzy.