Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga z Libiąż

troce głupie pytanie mam

Polecane posty

Gość aga z Libiąż

ide do ginekologa pierwszy raz i chce się tam ogolic czy są jakieś kremy którym posmaruje się i bez golenia włosy znikają sory że pytam ale nie wiem mam 15 l siostre mi głupio pytać a ona tu siedzi nonstop na tym forum i pisze to ja też

Gość ciotk dobrarada
Nie musisz się depilować, to nie jest obowiązek. Ale jeżeli chcesz to są kremy do depilacji, w instrukcji będziesz miała wszystko opisane. Tylko miej świadomość tego, że jeżeli nie depilowałaś się nigdy w miejscach intymnych, to po pierwszym razie możesz mieć uczulenie i jak włoski zaczną odrastać to będzie bardzo swędziało, z czasem przejdzie i przy kolejnych depilacjach już tego nie powinno być. Dlatego dobrze się zastanów.

Gość A WOGÓLE
TO EPILUJECIE SIE TAM PRZED WIZYTA U GINA? JA TYLKO PODGALAM.

Gość A WOGÓLE
DEPILUJECIE SIĘ MIAŁO BYC OCZYWISCIE :)

po depilacji kremem wlosy nie \'zniknal\' - najczesceij do kremow dolaczane sa takie szpatulki, ktorymi usuwa sie krem wraz z wlosami po jakis 10-15 min aplikacji

Ja za każdym razem jak golę się maszynką to wychodzi mi mnóstwo krostek które okropnie swędzą i jeszcze gorzej wyglądają :( dlatego zawsze używam kremu depilacyjnego. A na wizytę do gina też smaruję kremem linię bikini albo kilka dni wcześniej depiluję sie na zero by zdążyły trochę odrosnąć. Jakoś tak całkiem wygolona nie chcę być bo krępuje mnie to podczas wizyty.