Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grazka29

ciaza a usg dopochwowe

Polecane posty

Gość qwertyui
spokojnie. nie myśl o nie wiadomo czym. Lekarz cię olał i tyle. To nie było badanie tylko coś na odczepnego żebyś sobie poszła. Poczekaj jeszcze trochę i wybierz się do innego lekarza który cie dokładnie zbada. A tego profesora od siedmiu boleści sobie odpuść.

jutro ide zrobic bete jeszcze raz i w sobote umowilam sie juz do innego ginekologa.

Grażka trzymam za Ciebie kciuki :) Wszystko będzie dobrze, beta ładnie przyrasta :) A co ten doktorek mógł zobaczyć w ciągu minuty? I nawet nie zbadał Cię :o szkoda czasu na niego, myśli, że jest profesorem to już wszystkie rozumy pozjadał! A swoją drogą to dziwię się, że jako znajomy cioci tak Cię potraktował, nawet jak nie płaciłaś za wizytę.

Gość kamis25
grazka29 spokojnie!!!! ja milam ostatnia @ ok 8 pazdziernika do lekarza poszlam jak mi dwa testy wyszly pozytywnie okolo 21 listopada i tez NIC nie bylo widac!!! a teraz jestem w 18 tyg ciazy i od wczoraj wiem ze to bedzie dziewczynka:) wiec nie denerwuj sie!!! pozdrawiam:)

kamis25, gratuluje, pocieszylas mnie dziewczyno naprawde, dziekuje:))

Gość kamis25
grazka29 nie ma zo co, po cos to forum w koncu istnieje hehe:) trzymam za ciebie mocno kciuki, wiem ze i tak na pewno bedziesz sie denerwowac bo to normalne, przeszlam przez to wiec wiem ale postaraja sie chociaz myslec pozytywnie a zobaczysz z ewszystko bedzie dobrze:)

Gość taktaktaktak
kamis25....czy bedziesz rodzic w lipcu??? Bo jesli tak to witam lipcowa mamusię:) Ja mam termin na 14 lipca i wiem ze tez to jest dziewczynka:) Pozdrawiam ciebie i dzidzie:)

jejku, znow mi sie smutno robi, zaczynam za duzo myslec, ja zwariuje do jutra:(((

Grazka - przede wszystkim przestań czytać wszystkie tematy o poronieniach, ciążach pozamacicznych itp. bo to co najgorzej teraz na dziecko wpływa to Twój stres!!!! W ciąży jesteś na 100% przy takiej wysokiej becie:)!!!!! Zarodek zaczyna być widoczny poprzez USG mniej więcej wtedy gdy beta osiąga 1000, więc wtedy gdy byłaś u lekarza (beta koło 550) to nie było szans żeby już coś zobaczył!!!!! Przestań panikować - jeśli Cię to uspokoi to zrób jeszcze jutro betę i idz do tego lekarza w sobotę, choć i to moze być jeszcze za wcześnie!

mam wyniki bety, a wiec 1076, robione dzis rano, a w srode bylo 550, moja kruszynka rosnie hurrrrraaaaa!!!!!

grazka nie denerwuj sie! ja tez bylam u lekarza zaraz po dacie @ i lekarz nic nie widzial na usg, dwa tygodnie pozniej widac bylo pecherzyk. Obecnie jestem w 22 tygodniu i iem, ze pod sercem nosze dziewczynke :) Wiec nie martw sie, na pewno jest wszystko w porzadku!

Dorotka83 dzieki, chyba dobrze rosnie prawda?? Mam nadzieje, ze zagniezdzilo sie tam gdzie mialo i zaden lekarz juz mi nie powie, ze absolutnie zadnej ciazy nie ma:)))

Gość kamis25
grazka29 ja nie miaalm bety robionej ale z tego co wiem to wlasnie tak ma wygladac jej przyrost:) tak wiec GRATULUJE!!! dbaj teraz o siebie

wydaje mi sie,ze prawidlowo :) masz juz umowiona kolejna wizyte? pozdrowienia od przyszlej lipcowej mamy :)

Gość taktaktaktak
no grazka widze poprawe humorku...tak trzymamc:)

Gość taktaktaktak
no tylko nie zapomnij nam tu zdac relacji:)

Gość płacz i płacz
a mi powiedział ze cos takiego jak miałas to ciąża biochemiczna. czyli było zapłodnienie, objawy ale na usg nie ma nic. Czyli samoistnie sie poroniło i nawet nie zauwazyłas. Ponoc biochemiczne ciąże sie zdarzają. Nie chcialabym tak miec ze czekam np 3tyg do wizyty do lekarza, mam objawy a na usg -zero.

ja poszlam do lekarza w 5 tygodniu ciazy. bylo widac pecherzyk a lekarka jeszcze haslo rzucila, ze moze to byc ciaza pozamaciczna i ona nie jest pewna :O pozniej pod dwoch tygodniach i juz bylo widac zarodek z pepowina i lozyskiem :) tylko nie widzialam serduszka bijacego bo lekarki usg to o sciane i do kosza.

Gość taktaktaktak
płacz i płacz......świetne miejsce wybrałas na takie czarne scenariusze.... Chyba ci juz podziekujemy.

Gość taktaktaktak
do wesolutka....małe sprostowanie bo z tego co piszesz to w 7 tygodniu nie mogłaś widziec pępowiny i łożyska z prostego powodu....łozysko powstaje dopiero w 12 tygodniu...wiec to co widziałas to był pęcherzyk ciązowy z zarodkiem:) Grażka wiesz co...z przyjemnoscia tu zaglądam bo wiem ze bedzie OK, zobaczysz jutro:)

Gość mateusieńska
w 7 tyg widziałam bijące serduszko,i jakiś woreczek,który pomylilamz główką. Pód wtedy nie rusza sięjeszcze. O tej biochemicznej tezslyszałam. Duzo kobiet poroni z tego powodu i dziwią się. A poprostu tak juz bywa.U autorki jak widac tego nie ma. I dobrze:)

taktaktaktak kochana jestes, mam nadzieje, ze to co mowisz bedzie prawda, przekonamy sie jutro, odezwe sie jak tylko dojade do domu po wizycie:)) A ty jak znosisz ciaze??

Gość taktaktaktak
a dziękuję ...a z ciąza oprócz tego co przeszłam na poczatku z powodu debilnych lekarzy to teraz wszystko jak najbardziej Ok...w poniedziałek bede znowu ogladac dzidzie na USG:):):) Ściskam mocno:)