Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aloiw

Co mi jest? Stres. Serce. Brak snu.

Polecane posty

Moje życie ostatnio znowu się skomplikowało. Nie pierwszy raz. Zyję w stresie, podenerwowaniu, doznałam szoku.... Czuję się fatalnie. Nie mogę spać. Źle wyglądam, dretwieją mi ręce i stale czuje moje bijące serce. Przeszkadza mi to. Nie mogę spac. Moje serce mnie budzi.... nie pozwala zasnąć. Od 2 tygodni, śpię mało, od tugodnie, 2,3 godziny.... Co mi jest? Może rodzaj depresji. Help me.

O to mam to samo z tym sercem... Wali jak oszalale... Nawet gdy jestem spokojna. I ciagle je czuje takie kołatanie. Ja radzę ci jedno uspokój się wycisz... Melisa, relax. To może być na tle mnerwicowym. Oczywiscie zgłoś się do lekarza, bo przyczy ny mogą być inne (np. tarczyca). A na stres to tylko relax... Wiem, że łatwo się mówi, ale uwierz, ze ja jestem po 4tygoidiowym stresie (chyba 1, taki w moim zyciu) i dalej nie umiem dojsc do siebie, ale robie co w mojej mocy. I najwazniejsze staraj sie o tym nie myslec... Zajmij sie czyms innym, niech praca, zabawa, znajomi niech cie to pochłonie:)

Melisa nie pomaga. Pracuję, lecz dziś mam wolny dzień, i dobrze..... nic mi się nie chce. Nawet iść do lekarza... moje serce dziwnie piecze.... nawet teraz.

Melisa jedna nie pomoze. Trzeba codziennie pic po 2do4... Ewentualnie nabyc cos mocniejszego. Piecze? Lepiej wybierz się do lekarza, a nie mecz. Może po prostu cos jest nie tak i lepiej, żeby cię ktoś zbadał.

I tak namarginesie... Zadbaj o zdrową dietę + najlepiej kup sobie jakiś suplement witaminek, bo stres cholernie wypłukuje wszyystko co najlepsze....

Wiem, że jest nie tak.... zresztą jak może być inaczej..... zaraz się rozpłaczę.... To lekarza pójdę jutro, po pracy, dziś jestem niewyjściowa i nie chce mi się tego zmieniać. Nie spałam w nocy, próbowałam teraz..... nie mogę spać. Czuję serce nawet w stopach..... i te myśli, ciągle powracają....

Nie odkładaj tego na jutro.... Bo jutro troszkę ci przejdzie i uznasz, że nie warto. Poza tym jutro może byćgorzej. Im wcześniej tym lepiej!!:)

Tak źle czuję się od niedzieli.... czekałam aż przejdzie..... ale złamane serce chyba musi boleć, nie tylko w sferze emocji......

Gość dark fairy lady
ja jak juz zasne to spie.problem w tym ze budze sie nad ranem...i to jet takie okropne bo o ktorej nie poszlabym spac budze sie o 6 rano...tragedia!

ja zasnełam z trudem o 2.... o 4 już nie spalam..... i te mysli dręczące przed 6...... to cały mój sen...... i to serducho....

właśnie doktorek tak Ci pomoże ze przepisze chemie i będziesz łykać regularnie na serduszko :D no i standardowo da parę wskazówek o odżywianiu i powie oczywiście unikać stresu :D :D

Ciekawe jak to zrobić? Unikać stresu?? Mając dwoje dzieci, problemy, nerwowe życie i kolejny nieudany związek za soba.....

:D :D pisałem serce Twoje chore bo masz w fatalnym wstanie organizm owszem tabletki będziesz łykać ale na dłuższa metę bardziej wyniszczy Twoje zdrowie i przyjdą następne choroby, pamiętaj ze tabletkami nie wyleczysz serca

wolę to niż płakać..... na co mam ochotę idę do lekarza..... nikogo nie ma, dzwoniłam.... jak moga być pacjenci, skoro wybrałam lekarkę, u ktorej nie ma kolejek.... koszmar

Eh to zadzwon za chwile;) Na pewno skieruje cie na dodatkowe badania, dobierze wlasciwe leki i bedziesz jak nowonarodzona;)

Chodziło mi o poczekalnię..... nie ma pacjentów.

Gość dark fairy lady
ktos z was poleil melise.pilam ja dlugi czas,az zaczelo mnie cale cialo swedziec...pewnie od niej...=[

Będę żyła..... oczywiście dostałam jakieś leki lekowe.... ekg coś tam podwyższone....

Gość gość
Zgadzam się, lawenda i pozytywne myślenie. Kiedy dopada mnie trudność z zasypianiem biorę również Nervocalm noc. Mleko na sen mi nie pomaga. Postanowiłam wypróbować, ponieważ znajoma mnie namawiała od dłuższego czasu. Produkt skutecznie uspakaja i pomaga zasnąć. Oczywiście, każdy ma swój własny sposób. Ja polecam również zapachy lawendy w sypialni.

Gość gość
Może to objawy nerwicy?

Gość gość
Ja również miałam podobne problemy ze zdrowiem, okazało się, że było to spowodowane stresem i wieloma czynnikami na podłożu psychologicznym. Leczyłam się w www.czpgdynia.pl i po pewnym czasie objawy ustały.

Gość Krzysztof T
Ostatnio bardzo dokuczał mi brak snu, ciągły stres, natłok myśli i brak możliwości spokojnego snu. Zacząłem używać Forsen Forte i jestem bardzo szczęśliwy, że trafiłem na tak skuteczny produkt. Nie dość, że wreszcie mogę zasnąć bez żadnych problemów, to dodatkowo budzę się zrelaksowany i lepiej radzę sobie z otaczającą mnie rzeczywistością.

Gość Marek12
Bardzo pomógł mi suplement Forsen Forte. Zawiera w swoim składzie melisę, która działa na mnie uspokajające. Wreszcie wiem, że wezmę tabletkę i mogę cieszyć się spokojnym snem.

Gość Małgorzata F
Dużo pozytywnego myślenia :) a do tego warto kupić Forsen Forte, bo dzięki niemu zaczęłam inaczej patrzeć na świat. Dzięki melatoninie w nim zawartej, bez problemu zasypiam. Dodatkowo posiada ekstrakty roślinne, np melisę przez co jestem mniej poddenerwowana i cieszę się spokojnym snem.

Gość Iga W
Brałam wcześniej leki, dzięki którym usypiałam bez problemu. Jednak rano byłam przez kilka godzin śpiąca. Polecono mi Forsen Forte i wreszcie zero zamułki. Na tego typu problemy warto spytać w aptece o ten suplement!