Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aloiw

Co mi jest? Stres. Serce. Brak snu.

Polecane posty

Gość gość
Mi się dobrze zasypia po nervomixie sen, jak mam stres to już wiem, że spania nie ma. Dlatego takie tabletki w mojej apteczce są zawsze.

Gość disko34
nie przejmuj się. po prostu wszystkiemu winny jest stres. ja miałam tak samo i jak przestałam się tak dużo stresować to i spokojny sen wrócił. pomogła mi w tym Extraspasmina. to dzięki niej tak na prawdę zaczęłam się mniej przejmować i mieć więcej spokojnego snu.

Gość gość
sama się kiedyś śmiałam z mojej mamy jak to ona nie moze spac, jak byłam nastolatką to padałam i spałam jak kamień, jak dorosłam, zaczęła się praca, proza zycia, kredyt na karku i problemy to i zaczęlam się bezsenność, nie było to przyjemne, jak się jest zmęczonym a ni emożna spac, kupiłam sobie nervomix sen, pomogło, co jakiś czas biorę, bo co jakiś czas mam taką nerwówkę w pracy ze szok

Gość hanka_1
Też miałam taki czas, że nie mogłam zasypiać, byłam wiecznie podenerwowana, reagowałam nerwowo na z pozoru łagodne sytuacje... kilka osób zwróciło mi uwagę, że ma mnie dosyć. Serce szalało także, kołatania, kłucia, bolesność w klatce. Diagnoza u lekarza - wszystko na tle nerwowym, nie stresować się. Jassne. Żeby się tylko tak dało. Poszłam do apteki po poradę. Kupiłam Biovital i tabletki z magnezem. I to było to. Mogę śmiało powiedzieć, że nerwowa i wiecznie wkurzona Hanka pojechała na długie wakacje. I nikt za nią nie tęskni.