Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAm trochę czasu

powróże z Tarota czterem pierwszym osobom

Polecane posty

Gość ja bym włączyła światło
:( jak zwykle mnie nie ujęto:(

Gość i ja poproszę1
czy pisany mi jest jakiś poważny związek w tym roku? i czy znajde pracę Iwona 06.09.73

hy....to juz chyba sie nie dowiem jaka przyszłosc mnie czeka:(

to jak jutro wejdziesz to mozesz mi powrozyc:d 14,01,1991r. co mnie czeka ogolnie w najblizszej przyszłosc

Gość MAm troche wolnego czasu
shinigami przed Tobą sukces materialny zauwarzalny tak publicznie moze to wygrana na loterii moze spadek On Tobie nie pisany nie mysl o nim juz na wiosne nowa znajomośc ze spokojnym męszcyzna z nim zwiążesz sie możliwe w tym roku zareczyny:)))

ja bym włączyła światło tak wiec wesele będzie czeka cie zmiana miejsca zamieszkania jakś podróz dobre finase tzn nowa praca w miejscu nowym i nowym otoczeniu:)))

Wielkie JOŁ Entertainment on zapewni ci dobrobyt i ucieche mozliwa podróz zagraniczna latem ,on Toba zainteresowany ale on ma charakter dualny tzn z takim ciężko zyc na codzień przemyśl to ,decyzja nalezy do Ciebie :)))

pączek 2 Basiu dostaniesz prace ona jest niedaleko miejsca zamieszkania dobrze płatana ale uwarzaj na współpracowników oni będą rózni nie mów o Sobie zeby nie dac im powodów do plotek Ale z pracy będziesz zadowlona Pozatym jakis męśzcyzna chce Cię a konkretnie jest to osoba w stałym związku chcąca uciechy na boku nie daj sie w to wciągnąć nie warto On wiele kobiet juz tak mamił . Nie wiem czy jestes w stałym związku ale będziesz miała szczęśliwy ze spokojnym i nie biednym Panem troche starszym:)))

sandra1234567890 czeka cie nowy związek z innym ale dopiero za jakis czas teraz kończy sie stare aby mogło powstać nowe On tzn ten teraźniejszy nie jest Tobie do końca wierny zaabsorbowała go inna z jego otoczenia on rozmysla o niej Bedziesz miała takiego który nie bedzie tego robic ale jeszcze nie teraz teraz czeka cię zmian w domu rodzinnym czyli przeprowadzka jakies zmiany lokalowe i dobra passa finansowa:)))

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
ja 28-09-1982 godz 21.55 on 16-05-1986 co do mnie czuje? kiedy uda mi sie znalezc prace? czy zamienie mieszkanie?

jeszcze jedno pytanie: co z moim zwiazkiem, czy warto do siebie warcac? Kasia 30.04.1981, 4 rano

Lila161 jakis przypływ gotówki w najblizszym czasie zwiazany z dodatkowa pracą jakieś problemy w rodzinie z rodzicami konflikty zwróc uwage na to co do nich mówisz i na ich odp oni martwia sie o ciebie,naucz sie rozmawiac z nimi uwarzaj na koleżanke ona sieje plotki. zadbaj o diete mniej zapychaczy:)))

Na tym koniec wszystkim juz powrózyłam:)))

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
a ja?:(:(:(

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
prosze..to wazne dla mnie

i dla mnie tez! jeszcze tylko my dwie i wtedy moze byc koniec :)

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
chyba nic z tego 😭 zawsze mam takiego pecha ze na sam koniec sie wpisze:(

ALIKA kochana widzę że jesteś myślami z nim ale karty pokazały że juz niedługo koło ciebie będzie dwóch tzn ten o którym myslisz i nowy rycerz który zawiruje Tobą tak ze zapomnisz o tym byłym to będzie szaleństwo kto wie czy tego roku nie bedzie też zareczyn i slubu??? Ale to bedzie zależało od Ciebie on bedzie chetny:))

ewelinkaaaaaaaaaa kochana o nim juz nie mysl nie warto :((( ale jezeli chodzi o finanse to suuper tzn szykuje sie nowa praca możliwe delegacje zagraniczne mozliwe ze wyjedziesz na jakis czas z kraju i tam zarobisz na mieszkanie:))) O nim juz nie mysl

kochani ja tez mam swoje zycie żegnam odsyłam do innych wrózek:)))

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
dziekuje ..ciekawe dlaczego napisas ze nie warto o nim myslec

Gość shinigami
dzięki 🌼

ewelinkaaaaaaaaaa karty pokazały ze nie jest dla ciebie odpowiedni nie jestescie sobie pisani:))) Odwróc myśli skup się na zarobkowaniu na rozwoju:))) Bo to teraz jest twoim numerem jeden

:))) :))) :))))

Gość ukuleje
ola 13.06.1987 kiedy bede miala chlopaka i jaki on bedzie?

Gość pączek 2
1 mam nadzieję,że dojdzie do skutku,bo właśnie o taką pracę się staram. 2 z tym mężczyzną trafione w 10 3 jestem zamężna z nie zamożnym czyżby czekał mnie kiedyś rozwód ? ciekawe,ogólnie trafione DZIĘKI

Gość sandra1234567890
Szczerze to nic się nie zgadza z tym co powiedziałaś "wróżko" Ponieważ to ten wcześniejszy był taki i z nim była taka sytuacja, że poszedł do innej.. A z tym obecnym jestem już zaręczona i raczej nie wierze żeby coś takiego się wydarzyło.. ale ok dziekuje "teraz czeka cię zmian w domu rodzinnym czyli przeprowadzka jakies zmiany lokalowe" Z domu rodzinnego wyprowadziłam się już okolo rok temu.. a nie zamierzamy się wyprowadzac z narzeczonym z tego domu.. Ale dziekuje,

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
wrozko jak bedziesz miala troche czasu prosze cie powiedz mi o co temu chlopakowi chodzilo? po co te flirty podrywy? i czy uda mi sie poznac kogos innego? z gory dziekuje za wrozbe:)

a zycie uczuciowe wroci do mnie były ?co on do mnie czuje teraz prosze odpowiedz urodził sie 3,11,1990