Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wyrwana z kontekstu

moje zycie do gory nogami

Polecane posty

Gość jsxbb
wyrwana z kontekstu :-) a to dlaczego mamy przestac Cie obrazac ;-) przysnaj sie swoim rodzicom co robisz lub co wypisujesz to zobaczysz czy Oni Cie nei obraza :-)

Ja powiem ta historia to nie nowość i możliwe takie rzeczy, z tym że: to jest raczej fascynacja + zauroczenie. Facet bierze cię w sposób psychologiczny. Nie dziwne to, że każdy skomentował sytuacje w której jesteś przez pryzmat kasy; on 58 ona 26 = pociąg do kasy. Każdy ( sorki ) stary dziad wymyśla ( albo i nie ) sobie chorobe i poluje na młodą d....pe bo chce troche pożyć. A ty myśle dlatego, że poznałaś go bliżej to myślisz że czujesz - czy masz takie uczucia do swojego ojca ? Nie nakręcaj sie tak bo jak go braknie to rodzinka jego da ci popalić - tyle twojego co teraz masz od niego. Marnujesz swój czas dla niego.

Gość To ja cie ocenię
za tzw. całokształt "dobra ludzie, mam o was wyrobione zdanie, ale nie mam zamiaru was oceniac. moglibyscie chociaz przestac mnie obrazac?" "oczywiscie, tylko zdradz prosze jaki jest sens wymyslania takich idiotycznych historyjek?" Kawał chuja z ciebie, malo czy tam zawsze szczery.Nie stawiaj nikomu warunkow :O