Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wyrwana z kontekstu

moje zycie do gory nogami

Polecane posty

Gość vaaalalala
No dokladnie, co ci się szmato wydaje, ze on ci coś w testamencie zapisze?

napisalam, ze chcialam sie wygadac. o co wam chodzi?nie mozna? jesli chcesz sie wygadac to nie zadawaj pytan, jesli zadajesz pytania na forum publicznym to badz przygotowana na to, ze nie wszystkie odpowiedzi beda ci pasowaly, a jesli oczekujesz konkretnych odpowiedzi (wbrew temu co piszesz o "wygadaniu") to napisz co chcesz przeczytac, nie ma problemu, przekleje :-)

Gość jsxbb
wyrwana z kontekstu jakby był takim wspaniałym człowiekiem to nie postepowałby tak jak postepuje.On woli na ciebie kase wydac niz na swoje dzieci,wnuki,wiec nei pieprz ,ze jest cud człowiek.Ty dziwka,on dziwkarz i do tego umierajacy.

alez ja go wcale nie chce usidlic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nieeeeeeeeeeeeeeeeeee. nie chce go usidlic, ozenic sie, ani nic. jestesmy przyjaciolmi, on mi pomaga finansowo, nie jestem wredzizna, ktora leci na jego kase. boje sie tego co vzuje i w zasadzie nie wiem jak mam to nazwac.

Gość vaaalalala
I może dlatego powinnaś okazać mu trochę szacunku a nie pieprzyć z się człowiekiem, któremu zostało niewiele życia i siły.

przewstancie prosze. moze on ma 58 lat, jeste stary i umiera na raka, ale jest cudownym czlowiekiem. tajemniczym, doswiadczonym, kulturalnym, obytym. nie powinniscie nikogo tak surowo oceniac. nikt go nie ocenia bo nikt go nie zna autorko, napisalas tylko o 3 rozwodach, pewnie zony ocenily :-)

Gość jsxbb
wyrwana z kontekstu :-) zaddna przyjaźn pomiedzy wami On klient,ty kurewka :-)a to,ze do seksu nie dochodzi,to po prostu on njie moze z powodu choroby

Gość bade
Zdajesz sobie z tego sprawę, że wykorzystujesz, nie tylko finansowo, ale emocjonalnie najwyraźniej również człowieka, który zagląda w oczy śmierci?

jezu, nawet nie mysle o zadnym testamencie!!!!!!!!!!!!!!!!! myslicie, ze od razu mysle o jego pieniadzach????????????? on ma corki, ex zony, rodzine, ja jestem tylko platoniczna przyjaciokka. nic od niego nie chce. w chwili obecnej pomaga mi finansowo, ale jest czlowiekiem wspanialym. nie chodzi mi o pieniadze.

Gość bade
Pytam, będziesz z nim, jak będzie robił pod siebie i umierał w męczarniach? Jak nie, to odpierdol się od niego.

Gość jsxbb
wyrwana z kontekstu jakbys o kasie nie myslaął,to w ogole kurwa bys nei była :-)

Gość bade
Myślisz o jego pieniądzach, bo sama piszesz, że on ci pomaga finasowo. Nawet jak nie myślisz o testamencie, to w tej chwili korzystasz z jego pieniędzy, co niefortunnie zaczęło ci się mylić z miłością.

Gość jsxbb
wyrwana z kontekstu nie chodzi Ci o peniadze ale on ci pomaga finansowo :-) CZy to prowokacja czy to kurewka bez inteligencji i szacunku do samej siebie :-)

jajku, to nie tak! ja go nie wykorzystuje. on tez o mnie mysli i mnie pragnie. przeciez napisalam, ze sie kochalismy po tym jak sie upilam. nawet nie pamietam czy ja go do tego nie sprowokowalam. nie pamietam. on dba o swoja rodzine jak mniemam.

Gość kakaala
Wiesz, co, to co robisz jest gorsze od tylko wykorzystywania finansowego, tobie panienko, doplątały się do tego emocje. Ale dobrze cię ludzie pytają: i co masz zamiar z tym począć Trwać przy jego łożu śmierci? Nie. Ciebie stać na nawalenie się do nieprzytommości i nastawienie dupy tylko.

Gość jsxbb
:-) cha,cha,musiała sie upic aby sie z nim przespac.ładne nmi pożadanie :-)

nie, nie mozna nic wytlumaczyc ludziom, bo od razu ze prowokacja. czy ktos normalny sie znajdzie tutaj i powie ze to nie prowokacja i ze tak czasami w zyciu bywa?

Gość kakaala
"jakby był takim wspaniałym człowiekiem to nie postepowałby tak jak postepuje." Zgadza się. On woli na ciebie kase wydac niz na swoje dzieci,wnuki,wiec nei pieprz ,ze jest cud człowiek.Ty dzi**a,on dzi**arz i do tego umierajacy." Fakt.

czy ktos normalny sie znajdzie tutaj i powie ze to nie prowokacja i ze tak czasami w zyciu bywa? ze sa takie kretynki jaka jawi sie z twoich wpisow...hmm...no moze i sa, ale nie bardzo wierze w to, ze potrafia korzystac z internetu

upilam sie, bo akurat chcialam sie upic. no i tak sie stalo. teraz jestem trzezwa. co za wredzizny na kafe sa?zero zrozumienia, tolerancji, prostota jak byk!

Gość zzzzzzzzz
No właśnie, musiałaś się aż schlać, żeby iść z nim do łóżka? Na Trzeźwo się nie dało?

Gość jsxbb
wyrwana z kontekstuz ato Ty inteligencja grzeszysz ;-) Jezli to prowaokacja to udało Ci sie wywołas lawinę postow :-)

Gość cajajajak
To co robisz jest wyjątkowo paskudne. Bawisz się umierającym człowiekiem.

Gość cajajajak
I jego emocjami.

dobra ludzie, mam o was wyrobione zdanie, ale nie mam zamiaru was oceniac. moglibyscie chociaz przestac mnie obrazac? oczywiscie, tylko zdradz prosze jaki jest sens wymyslania takich idiotycznych historyjek?