Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak chęci..

Czy to moze byc ciąza =?

Polecane posty

Gość brak chęci..

Okres spoznia mi sie 3 dni mam sykle co 35 dni dzis jest 38 dzien. wspolzylam 3 razy z zabezpieczeniem nic nie peklo, przed tym byly pieszczoty ale bez wytrysku jedynie to ten płyn no ale to chyba nie możliwe no nie ? mam temperature 37 bolace piersi i biały śluz pomocy dziewcyznki

Prawdopodobieństwo jest zawsze. Czasem w prezerwatywie są jakieś mikro uszkodzenia, więc prezerwatywa wcale nie musi pęknąć by doszło do zapłodnienia. Nie martw się na zapas i zrób test.

Gość brak chęci..
pomocy.

idź do apteki zrób test i będziesz wiedzieć, to może ale nie musi być ciąża. rozumiem że ciąża była by niechciana??

W płynie, także jest spora zawartość plemników. Nikt Ci tutaj nie wywróży czy jesteś w ciąży czy nie, jedynie każdy może Ci polecić zrobienie testu. Nie myślałaś o jakimś dodatkowym zabezpieczeniu ?

Gość brak chęci..
nie nie myslalam... uwazalam ze prezerwatywy wystarcza. Jestem załamana

Gość brak chęci..
no tak wiem ze sa ale chyba one nie przemokło mi przez majtki i nie dostały sie do pochwy ?

Obojętnie co my Ci tutaj napiszemy będziesz się martwić. Myślę, że powinnaś iść do apteki po test i rozwiać swoje wątpliwości. Zresztą powinnaś wiedzieć w ilu procentach zabezpiecza prezerwatywa. Teraz można o tym wszędzie przeczytać.