Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Pamiętnik mojej EX lol - przemyślenie o kobietach

Polecane posty

cześć :) wpadł mi w ręce pamiętnik mojej ex :) nie czytam cudzej korespondencji ale w tym przypadku jestem usprawiedliwiony - ona nie zasługiwała na mnie, robiła krzywe akcje. Większość to jakieś smęty o życiu i uczuciach, ale pisze też tak: \"Dlaczego jestem tak zafiksowana na punkcie wielkich jąder? Przede wszystkim to one bardziej niż wielkie fiuty (które naturalnie bardzo lubię) są dla mnie kwintesencją męskości. Niewiele miałam niestety doświadczeń seksualnych z mężczyznami o dużych jądrach. Raz jeden spotkałem takiego kolesia z jajami, wyrwał mnie z centrum miasta i pojechaliśmy do niego. Gdy się przede mną obnażył i oczom moim ukazały się zwisające w wielkim worze bycze jądra omal nie straciłam przytomności z wrażenia. Facet przesuwał rękę po swoim coraz mocniej stojącym wielkim penisie i pytał: \"No powiedz, co chciałabyś teraz zrobić...\". \" Ten ostatni fragment to o mnie :) potem krótko byliśmy ze sobą ale ją rzuciłem. Moje przemyślenie jest następujące - ona nigdy nie dała poznać że jest taką zboczurką, zachowywała się wręcz wstydliwie. A tu takie pisanie. Zastanawia mnie to. Czy i w was są takie ukryte pokłady.

Gość acja
ihiihihih

Gość ziutka .....
ach ta dziecięca fantazja....:D

Gość joozio
bo fantazja jest od tego, aby bawic sie, aby bawic sie, aby bawic sie na calego...

Gość chyba już wolę
-10/10 przestań durniu oglądać Kiepskich, bo ci to szkodzi najwyraźniej!

"Raz jeden spotkałem takiego kolesia z jajami" nie chce wiedzieć z kim się spotykałeś... :p

Gość kocia_morda
0/10 😴

nie usprawiedliwiaj siebie, twojej korespondencji nikt nie czyta wiec nie kus losu, kiedys twoja ex przeczyta jakies twoje wypociny i narobi ci wsi:P

Ja rozumiem że wzbudzam tu kontrowersje ale proszę o ustosunkowanie się do pytania zawartego w tekście

Gość ziutka .....
kontrowersje? :D chyba tylko śmiech :D :D

Gość llllliiiiiiiiiiiiiiiiii
A czy to ta sama dziewczyna która zachwycała się smakiem Twojej spermy?

Gdybyśmy wam wszystko o sobie mówiły to byłybyśmy nudne, a tak, jest tajemnica, jest co odkrywać i jest zabawa ;) . p.s. żeś se reklamę zrobił... :D:P;)

Gość Misio pysio
Powiem ci tak.. obawiam się, że ona pisała to o mnie :) gdzie by się zachwycała takimi małtymi orzeszkami jakie ty masz

Gość llllliiiiiiiiiiiiiiiiii
A czemu ona nie zasługiwała na Ciebie?Nie pasowała do Twoich kręgów?

dart wypowiadałeś się na temat kobiet że mają mieć poziom itd bo w "Twoich kręgach pewne zachowania są nie do rpzyjęcia" a tu wyrywasz panienki w centrum nie na jedna noc ale jestes z nimi. Wstydź się co by powiedzieli Twoi znajomi biznesmeni, adwokaci....

Gość dartanian ty palancie