Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

nie moge znalezc pracy - jestem mega zalamana!

Polecane posty

Gość sisilyyyy

szukam od konca listopada mam juz dosc siedzenia w domu ale nigdzie nie chca mnie przyjac nie wiem moze dlatego ze studiuje zaocznie? wysylam cv ale nawet nie dzwonia i nie zapraszaja na rozmowe:(

Gość sisilyyyy
studiuje rachunkowosc i finanse sum mam 26lat 4 lata za granica bylam szukam czegokolwiek i nic:( wielkopolska

Gość krzynka
nie tylko Ty. A szukasz naprawdę niedlugo;/ Ja jestem niezalezna od nieczego, nie mam rodziny, mam samochod czas zawsze, wyksztalcenie wyzsze, szukam pracy nadal. Duzo potrafie doswiadczenie zawodowe 2 letnie, ale i w innych branzach spore doswiadczenie. I co teraz gowno! sisotra wyksztalcenie srednie ma etat zarabia 2700 i gdzie ty psrawiedliwosc oczywiscie ciesze sie z sukcesu siostry, ale po co ja sie tyle uczylam?

Gość sisilyyyy
zaczynam zlowac ze poszlam na sum i tak nikt tego nie docenia z pracodawcow:( strace kase niepotzrebnie 😭

Gość lowiewwagdrujgf
co to jest sum :p ?

Gość domowniczka
Ja tez jestem bez pracy :( Skonczylam pedagogike ale mam doswiadczenie tez w innej branzy i co i nic. Juz mi sie chce wyc do ksiezyca :( :(.

Gość moja szefowa nie przyjmuje
studentów zaocznych poniewaz musza miec pt sob. niedz wolne wiec taki pracownik nie jest jej potrzebny

Gość sisilyyyy
studia uzupelniajace magisterskie ja juz wyje kazdego dnia :(

Gość sisilyyyy
ja mam zjazdy sobota niedziele co 2 tyg

Gość moja szefowa nie przyjmuje
otóz to czyli nie jestes dyspozycyjna. Lepiej przyjac konkretnego pracownika (nawet wiecej zapłacic) niz martwic sie kogo zatrudnic w dni kiedy student ma zajecia. Cały grafik był pod studenta :-( i robił sie bałagan