Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkchocolate.

dziwna sprawa

Polecane posty

Gość milkchocolate.

Hej, osttanio zaczelam sie zastanawiac czy z moja plodnoscia jest wszystko ok. Od ok 2 lat przestalismy sie z mezem zabezpieczac, stosujemy tylko i wylacznie stosunek przerywany, ewentualnie tuz po okresie kochamy sie do konca. Nie planujemy narazie dziecka,chociaz troche juz bym chciala zajsc w ciaze,jednak narazie jeszcze nie powinnam ze wzgledu na leki,ktore biore. Generalnie jest spore prawdopodobienstwo zajscia,w koncu stosunek przerywany to zadna metoda, wiec nie wiem czy w naszym przypadku dziala czy to jest kwestia jakis zaburzen plodnosci.... ?????

zajść w ciążę tak naprawdę nie jest tak łatwo, ja miała owulację ok 2 godzinną w każdym cyklu, więc musiałam sie super wstrzelić żeby być w ciąży,na szczęście udalo mi się

Widocznie masz bardzo precyzyjnego mężczyzne :-) Ja stosowałam tak jak ty stosunek przerywany przez rok, bardzo często kochalismy sie do końca i też sie zastanawiałam czy wszysstko jest z nami oki. Tyle że nigdy sie nie zdarzyło żeby nie zdążył wyjąć, praktyka czyni mistrza :-) Kwestia też tego jak często sie kochacie, Moj lekarz ostatnio mi powiedział że codzienny seks to najlepsza metoda antykoncepcji. Od nowego roku staramy sie o dzidzie, byłam na badaniach i wszystko oki więc nie ma w tym nic dziwnego po prostu jedni potrafią uważać a inni nie. A ja właśnie dostałam @ :-(

i przestałam brac tabsy więc powinnam szybciej wpaśc a jadnek się nie udało

Gość milkchocolate.
ojej czemu im czesciej tym gorzej??? przyznam ze moj maz ma ochote naokraglo ;-)

Bo plemniki nie zdążą dojrzeć, mój facet to podobny przypadek do twojego :) najlepiej co drugi dzień.

Gość milkchocolate.
to by trochę wyjaśniało sprawę:)

Gość ja sie kochalam
przez 8 lat nie zabezpieczajac sie tylko stosunek przerywany.Nigdy tak nie zaszlam w ciaze.Trzy miesiace temu zdecydowalismy sie na dziecko i juz jestm w 8tc :)

Gość milkchocolate.
a czesto wspolzyliscie jesli mozna spytac? i czy zawsze kochaliscie sie z "wyskokiem" czy czasami tez do konca?