Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27-letnia dziewica

Chłopak zostawił mnie bo jestem dziewicą

Polecane posty

Gość 27-letnia dziewica

spotykałam się z nim od 3 miesięcy, a wcześniej kilka lat byłam sama (od wczesnej młodości byłam w szczęśliwym związku kilka lat, chcieliśmy zaczekac z seksem , ale on zginał w wypadku) Wczoraj rozmawialiśmy i powiedziałam chłopakowi, ze jestem dziewicą, zaśmiał mi się w twarz i wyszedł, wiedząc że dziś nie będzie seksu. Potem wysłał mi sms, że musi pobyć sam i poukładać swje życie! Co za cham i totalny tchórz! Nie miał nawet odwagi powiedziec mi w oczy, ze odchodzi, bo jestem dziewicą! :-O :-( Sama się rozdziewiczę. Kubię wibrator albo coś i w końcu będę miała to z głowy! I chłopak śmieje mi się w twarz i gin nosem kręci, ze dalej dziewicą jestem... :-O

Gość nie warto mówić o tym
facetom gdy ma się już 24 i więcej lat, oni po prostu na to już nie zasługują...

Może uważa,że skłamałaś. Stwierdził,ze w weiku 27 lat dziewica już być nie można. A ile lat ma ten chłopak?

Autorko powinnaś się cieszyć,że pozbyłaś się takiego palanta :classic_cool:

Może chodziło mu tylko o seks, a nie o trwały związek ? Nie chciał cię wykorzystać.. A może to tylko kolejny dupek :D Z tego co słyszę to faceci wolą dziewice na żonę ;)

dokładnie, niektórzy wręcz będą cenić to ze jesteś dziewicą, nie rozpaczaj nad tamtym frajerem:P

Gość kolejna prowokacjaaa
typowy, mało oryginalny schemat.😴

Gość 27-letnia dziewica
on ma 28 lat. Raczej nie sądził, ze skłamałam... Czuję się fatalnie i wstyd mi za tą cholerną błonę, której posiadanie w dzisiejszych czasach to najgorszy uszczerbek na honorze i wartości kobiety. Po swoim pierwszym związku nie miałam ochoty na inne, nie interesuje mnie bycie z "byle kim", byle jak i byle gdzie...

To nie ujma ta bona - kurw... walę ten świat i zamykam się w swoim światku nocy bo to co sie dzieje to pzrerasta moje wyobrażenia

Gość Ju......
Jeśli się tego wstydzisz, to po prostu o tym nie mów facetom.

Gość to weź to ugotuj i wymieszaj
rany jak ja nienawidzę takich typów. DObrze cię rozumiem, bo miałam podobnie! chłopak wysmiał mnie że jestem dziewicą w wieku 26 lat, a w wieku lat 32 spotkałam cudownego mężczyznę, który ucałował mnie od stóp do głów po informacji żem dziewica ;-) I tak mnie całuje w małżeństwie juz wiele lat ;-) nie załamuj się jakimś kretynem!

Gość 27-letnia dziewica
przeciez nie chciałam mu o tym powiedzieć dla zabawy, wiele mnie to kosztowało nerwów i wstydu, ale musiałam bo od jakiegoś czasu zaczał naciskać na seks. A ja mu chciałam tylko wytłumaczyć, że ok, z radością, ale u mnie seks=miłość i że to za wcześnie... bo przeciez nie mogę powiedzieć ,że go kocham po 3 miesiącach :-O no nie wiem już gdzie tacy żyją, którzy będa zadowoleni że jestem dziewicą

Gość że też ludzie robią
z kawałka błony takie problemy.:o

Gość
Nie przejmuj się tym typem , taki facet to nie jest wart pałaca, też jestem dziewicą :)

Gość 27-letnia dziewica
no własnie mnie tez to dziwi :-O i o ile byłego jakoś przezyję o tyle wizyty u gina nie przeskoczę :-O a gin ciągle się czepia, mówi,że to niemożliwe że jestem dziewicą, że przeciez "jest na czym zawiesic oko" :-O :-O nienawidzę go, ale jest dobrym lekarzem i póki co muszę korzystać z jego fachowości i wiedzy :-O

Gość 27-letnia dziewica
:-D że niby co? :-D

Gość palanty jadnak są na świecie
co za młotek on szukał jakiejś puszczalskiej na dobre bzykanko - i nie dziw że poszedł, a ty go też puść niech idzie w cholere, na zaliczenie sobie zawsze znajdzie. Nie ty jedna tak masz i trzymaj fason ! to dobrze że sie szanujesz !

że prawiczki wlecą na ten topik i będą pisać, że jesteś wspaniałą, że inne to latawice i że szanują ciebie i jesteś lepsza od innych:) a w temacie - tylko facet obdarzony chociażby szczątkową wrażliwością jest w stanie zapewnić kobiecie odpowiednią atmosferę przy pierwszym razie, a ten jak widać jej nie posiada. głowa do góry!dziewictwo to nie błona, a podejście do spraw seksu i w tym wypadku jesteś dojrzalsza od tego kolesia.

całkiem możliwe, że zadowolony będzie Smok Wawelski, bo jest wielkim amatorem dziewic, choć taka wiekowa, to pewno już niestrawna i żylasta, i nadodatek pyskata, marny z ciebie pożytek.

Gość summer time
Odszedl nie dlatego bos dziewica, tylko pewno dlatego, że chcesz jescze czekać z seksem i oddać się z miłości, a on by już chciał teraz ten seks i nie chciał czekać.

weź go olej, nie warty twojego wiana ( chyba nastawiony konsumpcyjnie do życia ) facio sie przejechał :) nie ma kim się przejmować, znajdzie sie ten co sie ucieszy z tego faktu - wierz mi.

Gość kolesjest totalnie jebniety
blondyn jak to dobrze, ze towje uwagi są minimalnie zabawne bo jakby je odczytywać w poważnej rozmowie możnaby było przypuszczać że jesteś niespełna rozumu! wieź się lecz kretynie! idź pooglądaj swoją żonę-dziwke latającą nago po chałupie, albo idź na pielgrzymkę rzucic grosza żebrakowi! jestes żałosny! i impotent do tego! żona nago lata a ten przed kompem

jeden nieudasznik, już przywlókł swoje marne zwłoki z 4 życiami, koniotłuk brzydki, prawiczek 4life

"jeden nieudasznik, już przywlókł swoje marne zwłoki z 4 życiami, koniotłuk brzydki, prawiczek 4life" Dziekuje za komplementy blondynie :classic_cool: :D

Gość że to osoba która czuje się
on pewnie po prostu liczył na seks a nie szukał poważnego związku i stąd ta nagła ucieczka. Faceci boją się cnotliwej dziewczyny, bo mimo wszystko wiedzą, że ten pierwszy raz dla kobiety to jakas odpowiedzialność dla nich. Tak czy inaczej dobrze że uciekł przed a nie po...

pomarańczowy brzdylu, odyebało ci totalnie w tym dziewiczym łbie,spierdalaj patafianie

Gość summer time
Także Kochana, nie rozpamietuj tego osobnika, dla którego ważny był tylko seks i myślał jakby tu zamoczyć pytonga. Spotkasz takiego, który seks będzie wiązał z głębszym uczuciem, i dla którego nie będzie jakąś obsesją czy Ty dziewica czy nie, takiego, który doceni Ciebie. Tego Ci życzę:) Pozdrawiam! :)

prawiczek4life, od prawictwa ci się we łbie poyebało, czy dziewictwo wali cię po mózgu, żeś taki uprzejmy, koniotłuku.