Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małamimi

romans z szefem

Polecane posty

Gość małamimi

dziewczyny czy któraś z was miała lub ma romans z szefem.....czy uprawiałyście z nim sex w miejscu pracy.....co z tego wynikło???????

Gość ulalalalala
sama romansu nie miałam ale wiem od mezczyzn szefów że traktuja przedmiotowo takie pracownice:-P i dodatkowo szybko zwalnija..Wiec sie laska zastanow po co ci to

Gość czarna kotka psotka
ja miałam kiedyś romans z moim nauczycielem, nie wiem czy to się zalicza do szefów, ale to tak jakby przełożony, a seks w miejscu jego pracy był i to bardzo kręciło obie strony :)

Gość kkkk1985
Ja mam romans z szefem.on ma 46 ja 24.To ju trwa rok, oboje jestesmy w zwizkach ale jest nam dobrze ze soba i w sumiem przez pol roku na poczatku nie bylo zadnego seksu.Troche sie balam bo to juz naprawde zeszlo na emocjonalna granice. Kocham swojego partnera, on kocha zone. Nigdy w zyciu nie myslalam ze cos takiego zrobie, mialam kodeks moralny i tego sie trzymalam, ale powiedzenie Nigdy nie mow nigdy tyczy sie kazdego. Co z tego wyniklo? Taki dziwny zwiazek, nikt o nim nie wie, pracuje sie nam bardzo dobrze, dbamy o siebie nawzajem, pomagamy. Oboje troche zalujemy ze nie poznalismy sie wczesniej gdy bylismy wolni, ale trudno, takie jest zycie.Pozdrawiam wszystkich.

Gość bijesz pasem
"Kocham swojego partnera, on kocha zone. Nigdy w zyciu nie myslalam ze cos takiego zrobie, mialam kodeks moralny i tego sie trzymalam, ale powiedzenie Nigdy nie mow nigdy tyczy sie kazdego. Co z tego wyniklo? Taki dziwny zwiazek, nikt o nim nie wie, pracuje sie nam bardzo dobrze, dbamy o siebie nawzajem, pomagamy. " wypierdalaj kurwo:] skąd sie takie biora...zyczę Ci aby twój kochany partner posuwał inne i zdradzał na każdym kroku tak jak ty to robisz tępa cipo...

Gość Tytanowy Janusz
kocham ale rucham sie z innym pojebane baby

Gość miki02
Jesteś popieprzona, szef ciebie wykorzysta i zostawi a ty bedziesz miec opinie dziwki w biurze, żal mi twojwgo chlopaka chyba nie wie co z ciebie za kurwiszon.

Gość do kkkk
wczesniej tzn kiedy? jak on byl w twoim wieku:P?

Gość kkkk1985
Dziekuje za wszytskie bluzgi, sama o sobie tak myslam. Nie zycze zeby sie wam przytrafila podobna sytuacja.Pzdr

Gość VSDS
ona dziwka, a szef to co? żone zdradza - też dziwka

a co żona szefa winna że i ona ma być dzifką? no chyba, że szef alfons a za żonę ma jedną z pracownic

Gość kdfsof
wszyscy tacy święci na kafe, a ciągle tylko topiki "zdradziłam (-em)", "szukam kochanka (-ki)" :D

Gość VSDS
szef dziwka, a nie żona :)

Gość Tytanowy Janusz
ja mam tytanowa aureole!!!

Gość kdfsof
którą czasami zdejmujesz jak ochotę na skok w bok :D

Gość miki02
nam sie nie przytrafi taka sytuacja bo mamy trochę oleju w głowie , a nie tak jak Ty , kurwo jedna.

Gość VSDS
chociaż nigdy nic nie wiadomo :D znając życie to pewnie i tak jest

Gość bijesz pasem
przydarzyło? jak zdrada może sie przydazyc? szłąś sobie ulica i nagle, no cóz pech chodzi po ludziach i zdradziłaś...daj spokój. tu nie chodzi o to że wszyscy są święci ale taka obłuda? przytrafiła jej się zdrada trwająca od dawna...i jeszcze pisze że kocha swojego chłopaka...:D:D:D:D to jest poprostu żałosne. niech otwarcie napisze że zdradza bo sie zakochała w szefie, albo daje dupy bo wtedy szybki awans, albo że jej chłopak jest nędzny w łóżku i ja ciagle cipka swędzi w pracy..i będzie sprawa jasna... a nie "kocham swojego chłopaka ale ciągle przytrrafia mi sie jakaś zdrada:(, ja to mam pecha, z wożnym, z szefem, z ochroniarzem na parkingu.."

Gość Tytanowy Janusz
nie zdejmuje bo zakonnice to lubia buhaha

Gość miki02
przytrafić to Ci sie może dziura w skarpecie, a nie zdrada, sama tego chciałaś i pewnie prowokowałas szefa i dajesz mu dupy kiedy chce. najlepiej zajdz z szefem w ciążę, jego żona niech się o tym dowie i Twój chlopak. normalnie telenowela........ tylko o polskm kurwiszonie.

Gość hjkll
miki ale jedziesz równo:D:D:D

Gość miki02
sprawa jest prosta, kobiety są głupie , i nie myśla logicznie. co za idiotka myślała ze szef będzie z nią do grobowej deski? może więcej bajek poproszę ........

Gość Ale hardcore
A ja akurat jestem szefem i kompletnie straciłem głowę dla takiej jednej od siebie z biura. Ja jestem sam, ona też. Ale powiedziała mi, że miała kiedyś już romans ze swoim szefem i koleżanki zrobiły z niej taką dziwkę i szmatę, że musiała zmienić pracę. Nie wierzyłem jej ale po lekturze waszych bluzgów już wierzę. Jad niesamowity.

Gość gość
ja dawałam mojemu szefowi parę lat, mimo,że byłąm mężatką a on miał żonę, dmuchał nieżle, dogadzał i jeszcze czasami wpadła dodatkowa kasa, nie było romantyzmu poprostu kiedyś dobrał się do mnie, na początku trochę si eopierałam, ale póżniej się zgodziłam, bo mi się podobał i naprawdę nieżle posuwał, powiedział mi takie rzeczy się zdarzają nie ma co robić halo, jesteśmy dorośli, opłaciło mi się też bo kiedy były duże zwolnienia w firmie, ja zostałam, oczywiście rozkładałam mu nogi dalej, nie wiem czy żaluję czy nie, po jakimś czasie odszedł do innej firmy i po seksie, wiem,że w innych działch też były pary tylko do bzykanka