Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś na wesoło

ALE SIĘ UŚMIAŁAM!!!

Polecane posty

Gość coś na wesoło

z WP: Irlandczycy ścigają Polaka o imieniu Prawo Jazdy!:D:D:D Irlandzka policja rozwiązała wreszcie zagadkę tajemniczego polskiego pirata drogowego, który ponad 50 razy złamał przepisy drogowe i był ciągle nieuchwytny. Sprawę rozwiązał policjant, który odkrył, że „Prawo Jazdy” to nie jest polskie imię i nazwisko - informuje Reuters. Irlandzkie gazety cytują notatkę policyjną, wedle której funkcjonariusze spisywali polskich kierowców w Irlandii jako pana, bądź panią Prawo Jazdy. Napis „Prawo Jazdy widnieje” w prawym górnym rogu polskiego dokumentu. „Prawo Jazdy to dokument uprawniający do prowadzenia pojazdów, a nie imię czy nazwisko wypisane na tym dokumencie”. „To zdumiewające, że policyjny system wprowadził „Prawo Jazdy” jako osobę o 50 różnych tożsamościach” – czytamy w policyjnych zapiskach. Rzecznik irlandzkiej policji nie chciał komentować sprawy. Do Irlandii w czasie wielkiego wzrostu gospodarczego wyjechało około 200 tys. Polaków. :D

Gość buahaha ....
:D

Gość GUT UND MOTZNEE
:D

Gość ja to mam na codzien
mieszkam w irlandii i wiem co to znaczy mądrość iroli :O z nimi jest naprawdę źle:D to są ludzie głupi, niemyślący. najsmieszniej mialam w pracy...kiedy to czasem myslalam, ze ja, zwykly pracownik lepiej zarzadzalabym cala firma niz tych 3 menadzerow :/ powaznie. na ulicach jak jezdza tez to widac...na kazdym kroku pokazuja ze sa idiotami :/

Gość ja juz nie wiem co to jeeeeest
nie no, nie wierze!! :D