Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depeche15

Nietolerancja w naszym katolickim kraju.

Polecane posty

Gość depeche15
Ktos powiedzial jakoze 'nazywanie depresji choraba psychiczna' to debilizm. jako dziecko osoby chorej na depresje wydaje mi sie ze moge sie na ten temat wypowiedziec. Moja matka miala depresje, calymi dniami nie kontaktowala z innymi. Odciela sie od swiata i w ogole sie mna nie zajmowala dopoki sama nie zaczela sie krzywdzic co dowodzi ze raczej jest cos nie w porzadku. Szczerze mowiac to raczej bym wolala byc w domu dziecka niz na to patrzec. No ale to tylko na marginesie...

Gość depeche15
Cejrowski moze nie byl zbyt dyplomatyczny ale 'z idiotami sie nie rozmawia bo sprowadza cie do ich poziomu a potem pokonaja doswiadczeniem' :P

Gość zbig
Nie powinni mieć prawa do małżeństwa ani do adopcji.Jeśli tak, to ja żądam prawa do poligamii. Przykład lesbijki z dzieckiem jest nietrafiony. Nic to nie wnosi jeśli chodzi o adopcję. Jeśli lesbijka musi mieć zabawkę to sprawa jej sumienia. Zresztą to samo dotyczy zaburzonych singielek hetero.

Gość zbig czy mowiac zabawke
masz na mysli dziecko?jesli tak, to ma tej samej zasadzie moze byc ono zabawka dla hetero

Gość zbig
Mam na myśli dziecko zrobione z kaprysu, bez refleksji jaki los je czeka. Dotyczy to jak najbardziej także niektórych hetero.