Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna Łukasza

Od kiedy jesteśmy razem?

Polecane posty

Gość dziewczyna Łukasza

Spotykam się z facetem od ok. miesiąca. Byliśmy już w kinie, na kilku imprezach, spędziliśmy razem walentynki. Już dość swobodnie czujemy się w swoim towarzystwie. Ale ostatnio rozmawiając z nim o moich byłych, on stwierdził, że coś się kończy i coś zaczyna. Chodziło mu rzecz jasna o nas. ("coś zaczyna" :) ) Znajome mnie też już meczą pytaniami, czy oficjalnie jesteśmy razem. Jak mam to stwierdzić? Nie mamy już przecież po 15 lat, żeby pytać się o chodzenie. Spotykamy się z sobą i jest nam dobrze. Jak wyznaczyć datę naszego spotykania się. Jak to było u was?

Gość padło pytanie
''to my sie jeszcze spotykamy czy jesteśmy juz razem ?? '' :D

Gość julaaaaaaaaaa
od pierwszego dotyku ,wzięcia za rękę itp

Gość padło pytanie
w sumie bycie razem u nas zaczeło sie liczyc od pierwszego ''bzyknięcia'' ;)

Ja się spytałem zcy chce być ze mną ona odpowiedziała tak - to tak w skrócie:P

Gość dziewczyna Łukasza
jeśli od pierwszego dotknięcia to jesteśmy już z sobą ok. 2 miesięcy... ale myślę, że to nie tak będzie... Zakochałam się w nim, tak na poważnie kiedy zaczął mi opowiadać o sobie i o tym co do mnie czuje.. .. jeeeeeeeeeej jak ja nie lubię takiego konkretyzowania i sprowadzania miłości na grunt racjonalno-pragmatyczny.

Gość alfredo di amore
to po co starasz sie na taki grunt to sprowadzic? potrzebna Ci data? do czego? jak do kroniki to sobie ustal ze sie zaczelo do walentynek i po sprawie :)

Ja z moim zaczęłam być od momentu złapania za rękę (w kinie to zrobił) :D

Gość loko choco
na przykład: leżymy sobie na makatkach w lokalu. "hm... to to juz jest chyba związek, nie?" stwierdził on "... w sumie..." stwierdziłam ja albo: w łóżku. "spotykasz się z innymi?" "nie" "a chcesz się spotykać z innymi?" "nie" "...ja też nie" "no to chyba jesteśmy parą" heheheheee

Gość dziewczyna Łukasza
alfredo di amore Dokładnie, do kroniki i dla znajomych, mi to osobiście do szczęscia nie jest potrzebne. Tylko jak ktoś się pyta: "to ile już jesteście razem?" fajnie jakbyśmy oboje odpowiedzieli to samo. Ok, czyli od walentynek jestem oficjalnie dziewczyną mojego ukochanego Łukasza :) Dzięki za pomoc!:)

Gość dziewczyna Łukasza
"no to chyba jesteśmy parą" "hm... to to juz jest chyba związek, nie?" "... w sumie..." Cóż zrobić :D dobry patent :]

u nas to zaczęło się od pierwszego pocałunku. Oboje wtedy wiedzieliśmy, że jesteśmy razem.