Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wizawiza

Wiza do europu dla pakistanczyka- ile kasy trzeba miec na koncie?

Polecane posty

Gość wizawiza

witma, z kolega z pakistnu chcemy wyejcha do francji w maju , oczywsice on potrzebuje wize. czy ktos wie ile musi miec minl, kasy na koncie zeby wize otrzymac i pzrez jaki okres czasu ( 3 miesiace?) , bedzie skladac do amasady belgijskiej albo niderlandzkiej, bo ponoc szybko to zalatwiaja. juz raz taka wize dostal ,jeste tutaj legalnie ,rpacuje itd.

Gość a mało ci ich w Europie
potem robia rozróby, a może będzie chciał byc terrorystą, won z tą chołotą do Pakistanu lub innych Arabów, oni się nie nadaja do cywilizacyjnego kraju

Gość wizawiza
masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem????

Gość gogogogog
ja mam tylko nadzieje ze nieduzo, niech jedzie do Francji, Boze ja bym sie wstydzil;a z takim ciapakiem po ulicy chodzic :P

boze ,ale niektorzy to prostaki..i tak rosnie wlasnie niechec,nietolerancja i agresja obopolna...

Gość powinno byc n
Jak on jest pakistancem-to juz powinien wiedziec najlepiej dokladnie ile. Polowa pakistancow siedzi w europie i nie gadaja o niczym innym ze swoimi ziomkami-jak tylko o wizach, przedluzeniach, nielegalnym pobycie, sciaganiu tu swoich rodzin, fikcyjnych slubach i oszukiwaniu polek. To specjalisci od wiz!