Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsensugwgaga

Czy istnieja kobiety pragnace rownosci w milosci?

Polecane posty

Gość bezsensugwgaga

Rownosci polegajacej na wspolnym rozwiazywaniu problemow ,nie podawaniu rozwiazania ktore po przetlumaczeniu zabrzmi jak "albo facet sie zmieni albo nic sie nie zmieni"... Takie ktore nie chca rzadzic ani byc na "gorszej pozycji"...

Gość bezsensugwgaga
ehh

Jasne. Z tym, że nie każdy problem da się rozwiązać i spotkać kompromis w połowie drogi swoich potrzeb, czasem lepiej rozejść się każde w swoją stronę, i nie zawsze jest to czyjaś 'wina'.

Gość bezsensugwgaga
Wiesz ,chodzi po prostu o problem w ktorym moja kobieta odzywa sie do mnie moim zdaniem jak do kogos kto jest jej wrogi ,tak bez zadnego powodu.Jest wszystko dobrze luzno az nagle dostaje kopa w dupe. Kiedy z mina O_O pytam o co chodzi to slysze ze ja lapie za slowa i przechwyca paleczke zeby zrobic z siebie ofiare. Bo przeciez ja lapie ja za slowa ,za te slowa ktore mi ublizaja... ehh... Oczywiscie byly szczere rozmowy ,ale koncza sie zawsze tak ze jedynym jej rozwiazaniem jest "oboje nie lapmy sie za slowka ,po co sie czepiac czegos takiego skoro jest dobrze" Szkoda tylko ze to rozwiazanie tyczy sie tego ze mam byc obojetnym jak mnie cos co mowi boli ,bo ja jednak bardzo uwazam na slowa ,szczegolnie do niej...

Gość bezsensugwgaga
Po prawie dwoch latach to jednak nie takie latwe rozejsc sie w swoja strone

Gość bezsensugwgaga
dlatego pytanie zawarte w temacie jest wazne ,czy mozna spotkac takie kobiety ktore po tym jak dostana palec nie wezma calej reki