Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozdross

jak myślicie, czy odnowi kiedyś kontakt?

Polecane posty

Gość pozdross

facet z trudną osobowością i charakterem kiedyś wyznał mi miłość (mówił, że jestem miłością jego życia, Tą Jedyną itd.), ale z różnych względów nie mógł mi okazywać swojego uczucia, COKOLWIEK POWIE zawsze będę najgłębiej w jego sercu i nie chce mnie stracić. - w tym momencie pomyślałam, że postąpił strasznie egoistycznie.. bo poczułam się odpowiedzialna za to, że mnie kocha, więc żeby go nie ranić nie spotykałam się z facetami, którzy chcieli ze mną być (a był strasznie zazdrosny o wszystkich, nie umiał znieść myśli, że ktoś inny ze mną rozmawia :| ) mijał czas(3 miesiące), zaczęło mi brakować po prostu kogoś bliskiego z kim mogę podzielić się problemami, pochwalić sukcesami, tęskniłam za nim, więc próbowałam jakoś odnowić naszą przyjaźń: proponowałam kiino, wspólne zakupy, pizze, kafe, dyskoteke - cokolwiek. byłam nastawiona optymistycznie, zawsze z uśmiechem, poczuciem humoru, żarty, chętna do pomocy itd. nie chciał ze mną nawet rozmawiać, ciągle zarzucał mi, że coś źle robie, wytykał mi wady, miałam już dość i powiedziałam, że brakuje mi tego przyjaciela, którego miałam w nim kiedyś. bez problemu nawiązałam konatkt z innym człowiekiem i stopniowo się poznawaliśmy (spotkaliśmy się 3 razy na spacerze, bez jakiejkolwiek bliskości) kiedy "kochający" mnie facet się o tym dowiedział ode mnie stwierdził, że jestem głupia, nawina, beznadziejna i do niczego. dodał, że nigdy mnie nie pokocha i nie zaakceptuje, bo nie można kochać kogoś takiego jak ja.. poczułam się strasznie oszukana.. bo zaprzeczył wszystkiemu, co mówił do tej pory. wiem, że jest bardzo nieszczęśliwy.. mam w pamięci te słowa "że bezwzględu na to co się stanie i na to, co mi powie, zawsze będę milością jego życia, bo moje miejsce w jego sercu jest nie zmienne." ... nie chciałam go zranić.. ;/ zależy mi na nim. ale ja też mam swoje życie i swoje potrzeby, którymi on się nie interesuje.. więc ja też nie powinnam się przejmować jego problemami. jak myślicie.. odezwie się do mnie jeszcze kiedyś? czy znowu będziemy przyjaciółmi? (urwał kontakt 2 tyg. temu, usunął mnie z gg i znajomych na NK) dlaczego tak mnie potraktował?

Gość pozdross
kochający jest wolny, samotny i rozrywkowy ;p

Gość pozdross
ma zaburzenia osobowości :D poza tym nie miałby dla mnie dużo czasu, bo studiuje 2 kierunki dziennie, musi się dużo uczyć, weekendami musi trenować sport (jeden kierunek to AWF) no i ogólnie jest zapracowanym człowiekiem.. boję się, że on chciałby ze mną być za 4 lata.. tzn. jak kiedyś znajdzie czas. bo nie wiem, czy czekać na niego, czy raczej ułożyć sobie życie bez niego.. nie chcę go ranić, to naprawdę wspaniały facet. :)

zalezy ci na nim? czy na wyobrazeniu o nim? widze tutaj faceta ze zrypana psyche. schizofrenia w najczystszej swojej postaci. i widze tez naiwna dziewczynke, ktora mysli, ze go zmieni.

nie chcę go ranić, to naprawdę wspaniały facet. myslisz, ze on tez sie nad tym zastanawia i wypisuje podobne teksty gdzies na forum? waaatpie :-) o niego sie nie martw, da sobie rade, zajmij sie swoim zyciem

Gość kysz kysz
daj sobie spokoj z nim, nie jestes w stanie nic zrobic,