Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Za chwile moja córka kończy 2 lata.Chciałaby kupić jej rowerek z trzema kółkami.Chciałabym aby był solidny,bez bajerów typu daszek i grająco-świecący klakson itp.Rowerek musi sie solidnie i wygodnie pchać(zalezy mi na takim z drązkiem).Możecie cos polecić?W na swoje pierwsze urodziny córka dostała rowerek-niestety nie dożył swiąt.Plastykowy badziew,nie dający sie prowadzić.Rowerek trzeszczał a po kilku spacerach zaczął pekać.Jeżeli dobrze pamietam to był firmy snooby..... Bardzo proszę o rady osób które cokolwiek orientują się w temacie.

Gość tez mam 2 latka
znajomej dziecko na nim śmigalo. U mnie narazie to "jazda" po przedpokoju, a raczej odpychanie się nogami. Moje dziecko jest jeszcze za małe na rower z pedalami. Pewnie w wakacje zaskoczy o co chodzi :)a jak nie to za rok napewno. Mnie sie ten rower podoba. solidny jest a nie jakies plastikowe badziewie. Plastikowy też mam taki z bajerami- swiatlo dzwiek baldachim itd. Wcale z tego nie korzystalam. sprzedam to w cholere jak sie tylko cieplej zrobi :)

Gość oheedooh
Ja gorąco polecam drewniany rowerek LIKEaBIKE niemieckiej firmy KOKUA. Są bardzo popularne na całym świecie i nadają się dla dzieci od 2 do 6 lat. Można je używać zarówno w domu, jak i na zewnątrz.