Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciesze sie jednak obawa jest

Niby sie ciesze żę były chce wrocic do mnie ale...........

Polecane posty

Sfera intymna była zajebista z nim i on to samo mowi pod tym wzgleem bylismy dopasowani ,tylko ten jego brak uczuc ..ale mysle ze zaryzykuje chociaz panicznie boje sie ze znow bedzie to samo

ej nie zabijajmy w tej dziewczynie pięknego uczucia... Niech świat i inni to zrobią, uczucia piękne tak krótko trwają...

Nie no... zaczynam podejrzewać, że ktoś sobie robi jaja tym tematem. Zaczyna to brzmieć coraz bardziej nieprawdopodobnie...

Gość a ja nieeeeee
ehh, autorko to teraz to ci napiszę dosadnie co na ten temat myślę, prosisz się o kolejnego kopa w zadek od niego, mam nadzieje,że się okaże,że to ja się myliłam i nie miałam racji a tobie z nim się ułoży, ale z drugiej strony nie bądźmy naiwni....

"ten nowy juz przestal mnie tak interesowac ...kobiety wiedza co ja czuje" - buahahahaha :classic_cool: nie, na ciebie nie ma rady. ty nie chcesz sluchac i wszystkich masz w glebokim powazaniu. przestal cie interesowac, bo? bo pojawil sie ex i to i owo saswedzialo (mowiac soczystym jezykiem)? kobiety wiedza, co czujesz? jestes latwa, autorko. za garsc wspomnien i puste slowka, mozna cie kupic. :-o masz racje, nic tu po mnie. to topik dla... ech, nie wazne...

skoro nie zaryzykuje to sie nie przekonam prawda?Nie bedzie juz do 3 razy sztuka napewno;-)trzymajcie kciuki proszę:D

Kobiety i ich serca chłodne niczym stal samurajskich wojowników wybijających się w pień w dobie wal o Szogunat:P

No niestety jestem latwa dla niego..to fakt,wiem ze natychmiast bym mu uległa a moj obecny,,chłopak ledwo co moze sie doprosic buziaków

a aj tam będę trzymał, czasem ludzie muszą sie sami poparzyć aby sie czegos nauczyć rady nic nie dają /dziewczyno jeszcze będziesz płakać/

Gość a ja nieeeeee
a jeszcze jedno bo mi umknęło, jak długo jesteście po rozstaniu?

pol roku

Gość kooochanaaa
teraz ty sie nim troche pobaw;) pozwodź go troche nie wracaj tak od razu!!! on znowu potraktuje cie tak samo bo bedzie myslal ze jestes na kazde jego zawolanie!! tak nie mozna!! musisz byc zolza, faceci lubia zdobywac a nie miec dane wszystko na tacy gdy tylko skina palcem... pokaz mu ze tez sie teraz interesujesz innymi ze sie z kims spotykadsz nie badz taka latwa!!! musisz sie przymusic

Gość a ja nieeeeee
ehh, naiwności i nadal po takim czasie jesteś na jego palca skinieniem. Jakby mój ex pojawiłby mi się na horyzoncie i nagle zaczął przepraszać za to co mi zrobił to ja bym mu z plaskacza przyłożyła albo wyśmiała i obecnego faceta, którego mam bym nie zostawiła. Niestety sama prosisz się o kłopoty, życzę szczęścia bo przyda ci się i to baaardzo.

to nie jest takie proste powiedzieć sobie dość

oj to wiedz że gdbym ja był Twoim ex to by mnie zabolało:P

co by cie zabolało?

No jakbym wrócił i prosił o ponowne bycie a bym dostał po policzku i został wyśmiany:P tylko sie niczego nie doszukuj /ja bym nie spał z jakimiś kumpelami a potem wracał /

Gość a ja nieeeeee
"oj to wiedz że gdbym ja był Twoim ex to by mnie zabolało" ciesz się że nie jesteś, po tym co mi zrobił to by była i tak mała kara, zasługuje na większą i surowszą :D :P