Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujacy_____________

Czy jakakolwiek polka w Londynie cierpi na samotnosc

Polecane posty

Gość ftgyhti
najpierw wypisuje intymne szczegoly ze swojego zycia, a potem dziwi sie ze niektorym sie to nie podoba. Nie wszyscy musza ja lubic ale... Ludzie sa rozni a ty Mayor wiesz to czyta twoje topiki? Nie wiesz . za to my wszyscy duzo wiemy o tobie....:(

Gość napalm deth
nie o ten topik chodzi ,tam opisywala swoje problemy z chlopakiem ze ja zdradza i ze ona go tez i ze jest ładna :P dala linka do fotki nawet zeby ocenic :) no własnie ja sie dziwie jak mozna sie tak rozpisywać i jeszcze swoje foty dawac :P przeciez jak kliknełam na jej foto to odrazu poznałam ze to ta laska co po niej tak jechali :P

Gość ftgyhti
widac ma laska jakies zaburzenia emocjonalne..

Gość napalm deth
mayor czytam własnie ten topik o cipatych jak po nich jedziesz a czy przypadkiem ktoryś z twoich byłych nie był ciapaty bo tak mi sie coś przypomina ??

Gość zaburzenia emocjonalne to
maja takie swiry jak wy jak mozna caly czas tak sie interesowac inna osoba?no jak bo ja tego nie rozumiem a co do zaburzen emocjonalnych to na pierwszy rzut oka widac kto je ma i wcale nie tak trudno to odgadnac

Gość jbjgbvgdvdkvb
ja pierdole! kolejny topik zjebany przez jakiegos psychopate.

Gość jbjgbvgdvdkvb
mam na mysli te pomaranczowe :o

Gość sama jestes
pomaranczowa!!! a pozatym JAKI CALY CZAS?????????? kurwa co za debilka!!!!!!!!

Gość nalon32
wiecie co?? to juz zakrawa pod obsesje na punkcie major!! oczywiscie mozna wyrazic opinie, al ewy sie ciagle powtarzacie??? Ja tez nie uwazam tego za dobre, aby ujawniac swoje zycie intymne z dodatkiem zdjec na necie, ale dajcie juz spokoj!!!! to sie robi nudne i to was mozna posadzic p problemy emocjonalne, jakbyscie nie mialy swojego zycia zycia, tylko sledzily inne osoby...chore.... Mayor-zmien w koncu swoj nick i bedziesz miala spokoj...a zdjecia to naprawde nie ma sensu wklejac..

Gość ftgyhti
O widzisz nalon - wlasnie o to chodzi nam wszystkim . i po co wyzywac od pomaranczowych :) ktos cos napisze zaraz jest wyzwany a nie o to chodzi. mayor jest NIEREFORMOWALNA ale to wkoncu jej zycie, prawda?

Gość londonerka18
Po co ma zmieniac nick?Bo ktos ma takie widzi mi sie?A po co ma usuwac zdjecia?Widocznie nie musi byc anonimowa.Zaloze sie ze nie odwazylibyscie sie nawet pokazac swoich parszywych mord.

Gość pokaz swoja

Gość londonerka18
Kto?Ja?Z checia.

Gość pokaz swoja
jeszcze nie zgłupiałam zeby pokazywac w necie na jakims forum swoje fotki!

Gość nalon32
londonerka18 -czekamy!

Gość londonerka18
Nie mialabym nic przeciwko temu.Ale chyba nie taki byl tytul topiku prawda?

Gość jaaasne
:D

Gość londonerka18
No to jak juz chcecie sie wymieniac zdjeciami to wklejcie najpierw swoje a potem sie wypowiadajcie.

Gość jaaasne
15:44 [zgłoś do usunięcia] londonerka18 Po co ma zmieniac nick?Bo ktos ma takie widzi mi sie?A po co ma usuwac zdjecia?Widocznie nie musi byc anonimowa.Zaloze sie ze nie odwazylibyscie sie nawet pokazac swoich parszywych mord. JA nie musze pokazywac swoich fotek w necie. nie mam takiej potrzeby.:)

Gość londonerka18
Tu nie chodzi o potrzebe idioto.Kto chce to wstawi zdjecie.Duzo osob na kafeterii ma zdjecia swoje i swoich dzieci w stopce.Ale latwiej jest obrazac innych i pozostac anonimowym bo przeciez wstyd sie obnazyc i pokazac kim sie jest po tym jakie pierdoly sie pisze.

Gość nalon32
londonerka18- nie o to chodzi..mnie chodzi o to,ze na forum anonimowym nie powinno sie wklejac zdjec i ujawniac swojej tozsamosci.a dlaczego?? dlatego,ze inni nie zrobia tego i pod pseldonimem zrownaja cie z blotem.Czasem maja racje, czasem nie.ale czy to jest potrzebne ci do szczescia?? Masz potrzebe,aby tysiace anonimowych ludzi ( nie wiesz, czy dobrych, czy zlych) znalo twoje zycie i jego szczegoly intymne +twoja twarz????????? O to chodzi!!! wiec nie rozumiem po co sie burzysz..a to, co powiedzialam, zeby Mayon zmienila swoj nick i usunela zdjecia to dla jej swietego spokoju -jezeli wciaz chce sie tutaj udzielac i nie zostac opluta...amen

Gość nalon32
i nie musisz wyzywac innych od idiotow!

Gość ftgyhti
-jezeli wciaz chce sie tutaj udzielac i nie zostac opluta. ona chce tego . gdyby nie chciala juz dawno by cos z tym zrobila. to nie ona wyzywa innych i im nie ubliza . TO WY jej pseudo przyjaciólki. jej to najwyrazniej nie przeszkadza. Chce sie tu lansowac - jej sprawa.

Gość sasiadkaaaa mayor
mayor moze zmienic nika, ale i tak bedzie wiadomo ze to ona pisze, juz niedlugo beda ja na ulicy wytykac, choc jej zapewne nie bedzie to przeszkadzac. Ja sie boje moja korespondencje do kosza wyrzucac ( spotkala mnie tu kradzierz danych ) a ona wrzuca zdjecia, podaje szczegoly ze swojego zycia, hmmm, zapewne jeszcze nic zlego ja nie spotkalo, szkoda tylko ze konsekwencje takiego zachowania ma w d...e, potem bedzie plakac i zakladac topiki jaka jest nieszczesliwa. Jak na swoj wiek, zachowuje sie niestety jak gowniara , niewiele sie zmienila.

Gość nienienie
Zupełnie nic nie miałam do Mayor..Nawet wydawała mi się pozytywną osobą,ale po przeczytaniu tego topiku o Hindusach "ręce mi opadły" Żałosny poziom dyskusji świadczący o tym, jak małym człowiekiem jest Mayor...O rasiźmie nie wspominając....

Gość londonerka18
Ale co jej sie moze stac?No powiedzcie co.Ja moge sobie napisac co chce i wkleic swoje zdjecie i ok.Co mi szkodzi?Krzywda mi sie stanie?A czym mialabym sie martwic?Moze ona po prostu sie tym nie przejmuje i ma wszystko w dupie.Ja bym sie wcale nie przejela jakby mi stado rozwrzeszczanych bab zaczelo wyrzucac to i owo.To tylko forum,ludzie zabierzcie sie za siebie a nie za innych.I po co kazdy nowo zalozony temat na ktorym pisze major psujecie?Po co to wam?Przeciez rzuca w oczy prostactwem i chamstwem.

Gość jest nieostrozna
dzieciom małym mówi sie aby uważały na obcych a tu dorosła kobieta-matka...:(

Gość jest nieostrozna
co jej sie moze stac?? a zauwazyłas jak zaprasza do siebie na "kawe" podaje prawie swoj adres, znamy jej zdjecie , wiemy gdzie pracuje ..zreszta latwo ja znalezc na NK...:) szczegóły z zycia... to ona sama podaje!!!!!!!! PO CO -PYTAM???????????????

Gość londonerka18
No ok,to juz wiemy.A moglabys mi napisac po co to cale zainteresowanie jej osoba?Po co psucie kazdego tematu na forum?No po co?Bo wlasnie tegonie rozumiem.