Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

podejrzewam ze mnie oszukuje co o tym

Polecane posty

spotykam sie z kobieta ona mieszka w inej miejscowosci widujemy sie bardzo malo raz na dwa tygodnie mialem wiele powodow ze mnie oszukuje. Teraz w niedziele oznajmila mi ze wyjezdza w piatek ma szkolenie w Białymstoku musze jakos to sprawdzic moze macie jakas podpowiedz jak to sprawdzic musze to zrobic nie moge zyc w takiej nieswiadomosci a i jeszcze jedno powiedziala mi ze wyjezdza jako jedyna z tej firmy na szkolenie z obslugi klijenta -firma kurierska .Jak to zweryfikowac ze mowi prawde z góry dziekuje za odpowiedzi

Przepraszam za moje pismo chaotyczne, ale nerwy mnie poniosly .Z tym telefonem do firmy to moze byc ciezko to mala firma

to moze wymyśl cos i poszukaj centrali i sprawdż czy takie szkolenie sie odbywa?? Albo wymysl ze tez musisz być w BialymStoku, lub zapytaj gdzie mieszka, w jakim hotelu i piejdz do niego, a u wejscia jej powiedz zeby zeszla na dol bo czekasz, jak nie zejdzie, cos wymysli to masz powody

dziwne jest to ze wyjezdza niby sama na to szkolenie ze stolicy, a szkolenie w Bialymstoku.

to akurat nie jest dziwne, wiele firm organizuje szkolenia gdzies w polsce, byle nie w stolicy... ale rozumiem ze to jest jakas ogolnopolska siec tak?

a i w ogle porpos ja by Ci pwiedziala w jakim hotelu spia, jaki maja harmonogram szkolenia czy cos, zobaczysz czy kręci

tak ogolnopolska , zaraz ja zaskocze i sie wszystko podpytam jesli mowi prawde powinna wiedziec wszystko gdzie co i jak

Gość Animarka
No i jak, dowiedziałeś się?

Gość fajne miasto

Gość Magdda
Informacje o szkoleniach organizowanych przez profesjonalne firmy sa w necie. Dowiedz sie jaki to rodzaj szkolenia, tematyka, cokolwiek, wrzuc w google i bedziesz juz wszystko wiedzial. Jezeli to szkolenie z noclegiem, zawsze mozesz zadzwonic do hetelu na telefon stacjonarny. Ona bedzie tam zameldowana, wiec sprawdzenie jest proste. Odradzam sledzenie, czyli pojechanie tam za nia. Bedziesz czul sie potem z tym zle.