Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka lolitka

ale szok!!!

Polecane posty

Gość słodka lolitka

dostałam propozycję pracy na stanowisku "pani do towarzystwa" :classic_cool:

Gość polskii
W czym problem?Nie lubisz sexu?

Gość słodka lolitka
chodzi o to ze bylo napisane ze szukaja hostess na wieczory kawalerskie a jak blizej mnie zaznajomili z oferta to wyszlo ze szukaja dziwek i oferuja apartament i takie luksusy jak przedluzanie wlosow, tipsy i solarium :classic_cool: za takie luksusy to naprawde dziekuje :P az sie poplakalam ze smiechu :P a seksu nie lubie.[ cool]

Gość słodka lolitka
wszystko inne ale nie uprawianie najstarszego zawodu na swiecie :O spodziewalam sie jakiegos milego konwersowania, dbania o stan kieliszkow itp itd ale nie puszczania sie! :O i jeszcze sie pozniej okazalo ze to spotkania biznesowe a nie wieczory kawalerskie :O

konwersacji..? :D dziewczyny z mojego roku pracują jako takie hostessy, na dużych imprezach, nie narzekają ;)

Gość słodka lolitka
seksa nie lubię, bo jak miałam 5 lat to obmacywał mnie kolega z podwórka

Gość ddfvgr
sorry, ale ja bym nawet na takie oglosznie nie odpowiedziala :O toz to od razu widac o co chodzi

Gość słodka lolitka
w calym hostessowaniu ? :O to jak dziewczyny stoja i reklamuja jakies kremy to tez chodzi o seks? :O zalosne :O

Gość słodka lolitka
ale ja odpowiedzialam tylko mailem zeby zobaczyc jak to wyglada, zadnych szczegolow nie podawalam :O

w LO pracowałam na promocjach - bo o takie hostessy ci chodzi jak mniemam. są normalnie agencje hostess które się zajmują organizacją takich akcji i przeważnie szuka się ich przez koleżanki (najbezpieczniej) które tam pracowały. generalnie wszelkie ogłoszenia typu "potrzebna hostessa na spotkania" etc mają drugie dno. nikt nie płaci sporej kasy (a przeważnie podają też plus minus zarobki) za konwersacje.. filmów o gejszach sie naoglądałaś?

Gość słodka lolitka
tzn ja to wszyastkie oferty jako hosessy to od razu odrzucam bo mnie to nie kreci. a ta mnie zaciekawila i tak sie chcialam dowiedziec o co chodzi. pierwszy raz taka widzialam a wiadomo ciekawosc ciekawoscia :P a filmy o gejszach ogladalam :O poczatkowo dziela sztuki a po wkroczeniu amerykanow do japonii zwykle dziwki :O

otóż to :) to tak jak z ogłoszeniami "dobra praca w niemczech jako kelnerka/barmanka. znajomość niemieckiego nie jest wymagana" ;) żaden szok

Gość słodka lolitka
i to pewnie nie tylko w niemczech :O a w ogole jak gdzies pisza ze znajomosc danego jezyka nie jest wymagana to od razu wiadomo ze to prostytucja i to jawna :O