Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sew333

Co chwile wzdycham , nabieram powietrze do końca

Polecane posty

Gość sew333

Witam . MAm problem . Otóż: Od tygodnia jakoś co chwile wzdycham , czyli nabieram głęboko do końca powietrze .Mam to bardzo często . Dosłownie albo ziewam ciągle, albo musze wzdychać. Wszędzie to mam czy na dworze, czy w autobusie , czy w tramwaju. Bardzo mnie to męczy. Co to moze byc? Nerwica........... ? Non stop wzdycham , częste mam westchnienia.A jak próbuje to powstrzymać to westchnienie czy wzdychanie to nie moge , bo mnie normalnie dusi . Musze kurde westchnąć do końca. Pomocy , jak temu zapobiec? Bo możliwe ze mi to w nawyk weszło juz:///////Jesli tak to jak np temu zapobiec? Wygląda to tak ,że nie moge nawet myśli oderwać od tego oddychania, bo zaraz musze sobie głęboko westchnąć , mam tak co chwile . Po prostu nabieram powietrze do końca do śródpiersia. MAm wrażenie jakby mnie coś ściskało w śródpiersiu chyba jak tego oddechu nie wezme. I Musze sobie powietrze nabrać. A nie moge tego powstrzymać jakby to silniejsze bylo ode mnie. JAk pomóc mi mozna?? caly dzien chodze zamyślony i tylko o tym mysle czy mi to przejdzie. Mam tak kurde co chwile z tym oddechem od tygodnia.

Gość gerejra
brak seksu wychodzi

Gość sew333
aha robilem badania , to spirotmetria wyszla bardzo dobra, a co do EKG serca to lekarz powiedzial ze mam nerwice wegetatywną. Ale czy to napewno przez to ? Aha i od pół roku biore Coaxil i ANticol ( jak nie pije to anticol biore,że nie spożywac alkoholu , a w listopadzie go przepilem ) Obecnie nie pije od 13 listopada.

Gość sew333
Tak to wygląda jeszcze dopisze : przy tym wzdychaniu co chwile - po prostu nabieram wiekszą ilość powietrza, podnosi mi się przez to klatka, ramiona jakby

Gość ciupcia
moja mama ma to samo i tez nie wiadomo dlaczego.

Gość to ciekaweee
mam to samo.nawet teraz siedze i mysle o oddechu.nie moge sobie tak westchnąc gleboko bo wydaje mi sie ,ze powierze staje w polowie drogi..... mam nerwice/depresje lecze sie od listopada.

ja zas mam na odwrot. co jakis czas zauwazam ze nie oddycham albo oddycham bardzo plytko i dopiero wtedy sobie westchne.. od czego moze byc taki plytki oddech, wie ktos?

To nerwicowe. Miałam tak kilka lat temu.I jeśli myśli się o tym częściej to częściej takie napady.Po za tym przejedzenie się też pogłębia problem.