Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blbalablab

jak sie otworzyc

Polecane posty

Gość blbalablab

witam.jestem juz od jakiegos czasu z moim chlopakiem. to z Nim przezylam swoj pierwszy raz,kocham Go nad zycie.jednak mam pewien problem.w lozku jestem osoba zupelnie nie smiala...nie moge sie zdobyc zeby dac mu cos od siebie jakas przyjemnosc typu lodzik czy cos tedy , poprostu zero z mojej storny.bardzo bym chciala zeby bylo mu ze mna dobrze, ale nie moge sie przemoc jeszcze do wielu rzeczy w lozku..dzisiaj bylo mi bardzo przykro z tego powodu gdy zaczynalismy sie kochac,bo chcial zebym cos zadzialała ^^ a ja niemoglam sie przemoc i poprostu autoamtycznie zrobilo mi sie przykro i odechcialo mi sie wszystkiego.gdy zapytal co sie dzieje,nie potrafilam odpowiedziec...dalej meczy zebym powiedziala,ale ja jestem taka,ze nie umiem mu tego powiedziec...mimo ze chcialabym...

Gość mmoooli
a ile macie lat? bo cos mi sie zdaje ze mlodziutka jestes i widac nie gotowa. nie spiesz sie - nie warto

Gość mala księżniczka
jaka tam młoda , jak już wie że do seksu to gacie trzeba zdjąć

no niestety musisz się zmusić aby mu powiedzieć lub sprawić "przyjemnosc typu lodzik czy cos tedy "

Gość blbalablab
ja mam lat 19,prawie 20,chlopak jest 2 lata starszy...ja zawsze bylam raczej niesmiala i taka skryta...ale chcialabym to zmienic,bo jak widze jego oczy,jak martwi sie o mnie a ja nei jestem w stnie powiedziec o co mi chodzi to mi sie plakac chce...

Gość mmoooli
ale ja tutaj nikogo moralizowac nie mam zamiaru, ani co gorsza mowic co dobre a co zle... co do czego sluzy to sie juz szybciutko wie , czasami nie nalezy tego zbyt szybko wykorzystywac , ale to chyba trzeba na wlasnej skorze odczuc , bo inaczej nie jest sie w stanie uwierzyc

Gość mmoooli
to moze nie jestescie zbyt dlugo ze soba? kiedy ma sie juz kilka latek / kilka miesiecy ;) za soba to latwiej zdobyc sie na szczerosc. A zwiazek taki na powaznie to przeciez na szczerosci sie opiera , ale to juz moje zdanie :)

nie dojrzalas jeszcze do sypialni i sypialnianych igraszek. sex to cos wiecej, niz tylko fajerwerki orgazmu. radzilbym ci zaczekac z lozkiem. radzilbym ci tez szczera rozmowe z partnerem.

Gość blbalablab
ja nie zaluje ze to z Nim zrobilam, jestem pewna ze to Ten Facet :) jestesmy razem juz kilka lat i chcialam to zrobic,ale nie moge sie przelamac,zeby cos zrobic...boje sie ze mi nie wyjdzie, ze nie bedzie mu dobrze..wiem,ze praktyka czyni mistrza,ale jakos mi dziwnie eksperymetnowac na Nim :p

Gość mmoooli
"dziwnie eksperymentowac na nim" hehehehe wybacz zle mi sie kojarzy :p

oj... tu moze pomoc tylko rozmowa. poza tym... poeksperymentowac mozecie we dwoje. np. z bita smietana ;) i nieco filmow la doroslych, moze cie to zainspiruje.

Gość blbalablab
no faktycznie zle to ujelam;) ale mam nadzieje,ze zrozumialas mnie wiecej o co mi chodzi :] no coz... bede sie mobilizowac jak moge,zeby tylko powiedziec mu ze nie jestem jeszcze w pelni gotowa przelamac sie.