Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 na rozdrozu

Czy ktos moze mi powrozyc-pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 na rozdrozu

Nie mam szczescia do wrozek na forum, zawsze sie spozniam Jestem jak napisalam w temacie na rozdrozu-musze podjac kilka waznych decyzji a jestem zupelnie rozbita Czy znajdzie sie ktos kto mi pomoze?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 na rozdrozu
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OOOO powr贸偶e Ci
podaj date urodzenia imie i konkretne pytanie:)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OOOO powr贸偶e Ci
to jak chcesz wr贸zby czy nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OOOO powr贸偶e Ci
no tak jestes w pracy no to rzeczywi艣cie nie masz zbierzno艣ci czasu i przestrzeni ale nie przejmuj sie ja te偶 z tym mozna zy膰:)) Pracuj pracuj buduj kapitalizm w ko艅cu Kryzys sie zaczo艂:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na rozdrozu
jestem, jestem Malgorzata 14.03.1970? pytanie-czy zmieniac prace-jak potoczy sie moje zycie zawodowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OOOO powr贸偶e Ci
Kochana Karty pokaza艂y Odrodzenie determinacje ,podjecie wyzwania mimo wszystko wkraczanie na nowa drog臋 nowe plany nowe towa rzystwo.W osi膮gni臋ciu celu mozliwa pomoc CZ艂owieka sukcesu kt贸ry tward膮 r臋ka prowadzi swoje interesy. Tak wi臋c karty pokazuja 偶e powinna艣 zaryzykowa膰 z tym 偶e zadbaj o rzetelno艣c tzn przeanalizuj ka偶dy krok i jak ktos poda pomocna d艂o艅 skorzystaj z tej pomocy moze ona okazac sie znacz膮ca:)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na rozdrozu
Bardzo dziekuje zaryzykuje wiec Sa w moim otoczeniu dwie osoby udajace lub bedace przyjaciolmi-moja intuicja kaze mi byc jednak bardzo ostrozna mozesz cos wiecej powiedziec na temat ich intencji Agnieszka 17.02.1978 Andy 15.09.1968

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OOOO powr贸偶e Ci
Agnieszka----Ona prowadzi zakulisowe rozmowy z szefem(w膮) ma silny pierwiastek dzia艂ania ANDY ---- tradycjonalna osoba stosuje normy i kanony ale jest tez bardzo ukierunkowana na sukces zawodowy (pieniazki) Karty m贸wia 偶e trzymaj na dystans nie zdradzaj swoich zamierze艅 b膮dz mi艂a i obiektywana:)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na rozdrozu...
Bardzo dziekuje :) dla ciebie

Udost臋pnij ten post