Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prywatna sekretarka

czy warto o tym powiedziec?

Polecane posty

Sluchajcie, mam skomplikowany problem,postaram sie go skrocic. chodzi o to,ze ok.3 miesiace temu napsial do mnie facet mojej kolezanki i zarazem kolego mojego faceta no i ja mu odpisalam, ja pislaam to bardziej w zartach,zaproponowal kawe,powiedzialam,ze jasne,ale pozniej jak juz pisal nie odpisywalam mu. pozniej on sie gdzies upil i powiedzial o tym wszystkim swojej dziewczynie no i narobil sie szum, sprawa sie wyjasnila,bo moj facet o wszystkim wiedzial od poczatku, pokazywalam mu te wiadmosci, ten chlopak mnie najbardziej wkur...bo zrobil ze mnie najgorsza, stwierdzil,ze go uwodzilam i chcial udowodnic ze jestem dziwka. rozmawialam na ten temat z dawna kolezanka,ktora tez ich zna, nawet lepiej niz ja. powiedziala mi bardzo ciekawa sprawe,otoz,ze chlopak tej dziewcyzny kiedys zrobil dziecko jej obecnej przyjaciolce i ona je usunela, dziewczyna oczywiscie nie ma o niczym pojecia, traktuje tego chlopaka jakby byl 7cudem swiata a tamta dziewqczyne uwaza za swoja najlepsza przyjaciolke, wiem,ze ktos jej to zasugerowal,ze tamta z nim spala,ale ona to wysmiala. wszyscy o tym dookola wiedza i nikt jej nie powie, oni uwazaja sie za najleposzych z innych zawsze robia najgorszych a takie rzeczy sie wyprawiaja...mam ochote jej to wygarnac i martwie sie ze w zlosci jej to wykrzycze, chociaz wiem,ze nie powinno sie gowna ruszac bo zacznie smierdziec..ma ktos jakas rade??

Gość wqdadfsvqe
hjg

Gość powiedz jej
:)

Gość wqdadfsvqe
ot tak, po prostu?

Gość wqdadfsvqe
nie napsialam,ze jesli chodzi o ta ciaze jej 'przyjaciolki' bylo to jakies 3 lata temu,ale mimo wszystko,oni byli juz wtedy ze soba 2 lata!

Gość wqdadfsvqe
jjk